Сучасні господині мають на кухні цілий арсенал побутової техніки, яка суттєво полегшує процес приготування їжі. Особливо це стосується мікрохвильової печі, за допомогою якої можна швидко розігріти обід або зробити простий десерт, передають Патріоти України.
Однак деякі предмети або продукти, розігріті в мікрохвильовій печі, становлять серйозну небезпеку — як для техніки, так і для вашого здоров’я. Разом із Shuba розберемося, що не варто класти до неї все поспіль.
Деякі предмети не призначені для мікрохвильової печі:
Продукти, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі:
Продукти, які втрачають свою цінність під час розігріву:
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...