Сучасні господині мають на кухні цілий арсенал побутової техніки, яка суттєво полегшує процес приготування їжі. Особливо це стосується мікрохвильової печі, за допомогою якої можна швидко розігріти обід або зробити простий десерт, передають Патріоти України.
Однак деякі предмети або продукти, розігріті в мікрохвильовій печі, становлять серйозну небезпеку — як для техніки, так і для вашого здоров’я. Разом із Shuba розберемося, що не варто класти до неї все поспіль.
Деякі предмети не призначені для мікрохвильової печі:
Продукти, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі:
Продукти, які втрачають свою цінність під час розігріву:
Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....
У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...