Може вийти боком! Не ставте холодильник у цьому місці на кухні, інакше переплачуватимете за електрику

Одним з електроприладів, який ми найчастіше використовуємо вдома, є холодильник. Він же споживає, зазвичай, найбільше енергії, що може спричиняти досить високі рахунки за електрику, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Щоб холодильник ефективно працював та повністю виконував свою функцію, не споживаючи значно більше електрики, треба встановити його у правильному місці.

Настійно рекомендується тримати його далеко від будь-яких джерел тепла: радіаторів, обігрівачів, газової плити, духовки. Також важливо не піддавати його впливу прямого світла сонця. Тепло змусить холодильник споживати більше електроенергії, виробляючи тим більше холоду.

Не потрібно притискати холодильник повністю до стіни, залиште позаду простір щонайменше п'ять сантиметрів. Також має бути достатньо місця для роботи вентиляції, щоб запобігти перегріву компресора. Ґрати в задній частині повинні відводити тепло, тому не забувайте регулярно чистити їх, щоб там не накопичувався пил.

Це справді працює! Як легко відмити від жиру ручки газової плити

субота, 27 липень 2024, 6:30

Газова плита потребує регулярного чищення. Бруд, жир та пригорілі рештки їжі можуть негативно вплинути на роботу приладу та навіть підвищити ризик нещасних випадків. Окрім очищення конфорок і поверхонь, варто звернути увагу і на ручки, передають Патріо...

А ви це знали? Для чого господині додають цукор у фарш

субота, 27 липень 2024, 6:08

Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв, передають Патріоти України. На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо. У...