Можете накликати біду і навіть смерть! Які речі не можна залишати на столі

У кожному будинку є своя енергетика, та речі, які несуть своєму господареві удачу. Фахівці назвали речі в будинку, які не можна залишати на столі, інакше сварки та скандали будуть в будинку регулярно, зазначають Патріоти України.

На обідній стіл ніколи не можна класти подушку, навіть зовсім маленьку, на якій ви не спите. Якщо не послухатися, то можна залучити в будинок серйозні хвороби.

Щоб в будинку не виникало скандалів та негараздів, заборонено залишати на столі гребінець. Енергетика в будинку може моментально зруйнуватися.

За словами фахівців, заборонено на столі залишати шапки, кепки, рукавички та шарфи. Ці речі можуть залучити серйозні проблеми та навіть смерть. Не можна класти на стіл ключі. Це може вплинути на ваше фінансове становище. Для них має бути певне місце в будинку.

Що має стояти на столі

Кожна господиня повинна знати, що обідній стіл не повинен бути порожнім. Стіл завжди повинен бути чистим, а стояти на ньому повинні мед, горішки, цукерки або цукор.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....