
Піца на сковороді за 5 хвилин - ідеальний рецепт, передають Патріоти України.
Насправді все дійсно так — змішайте борошно, воду, масло, розпушувач (або соду), перекиньте тісто на розігріту сковороду, підсмажте 2 хвилини з одного боку, переверніть, додайте будь-яку начинку за смаком — і смачна піца без дріжджів готова!
Можете зробити її веганською та навіть ще більш корисною — на цілозерновому борошні. Прості рецепти, прості інгредієнти (вони напевно є у вас вдома) і піцу більше можна не замовляти!
Інгредієнти
Для тіста
Для начинки
Маринована цибуля
Приготування
1. З'єднати борошно, розпушувач, сіль, воду і рослинну олію. Замісити тісто.
2. Для начинки нарізати гриби, солодкий перець і цибулю.
3. Цибулю нарізати півкільцями, засипати в піалу. Залити чайну ложку оцту і насипати щіпку цукру. Перемішати та накрити, хай замаринується кілька хвилин.
4. Розкачати тісто і викласти на розпечену, змащену олією сковороду.
5. Через 2-3 хвилини перевірити корж і перевернути на іншу сторону.
6. Зменшити вогонь до помірного. Змастити кетчупом, присипати орегано або іншими сухими травами. Викласти сир, слідом овочі. Накрити кришкою і залишити на 2-3 хвилини.
7. Викласти готову піцу на дощечку і присипати зеленню. Для веганської версії не використовуйте сир, а в кінці можна збризнути бальзаміком.
Розріжте і насолоджуйтеся!
Приємного апетиту!
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...