Піца на сковороді за 5 хвилин - ідеальний рецепт, передають Патріоти України.
Насправді все дійсно так — змішайте борошно, воду, масло, розпушувач (або соду), перекиньте тісто на розігріту сковороду, підсмажте 2 хвилини з одного боку, переверніть, додайте будь-яку начинку за смаком — і смачна піца без дріжджів готова!
Можете зробити її веганською та навіть ще більш корисною — на цілозерновому борошні. Прості рецепти, прості інгредієнти (вони напевно є у вас вдома) і піцу більше можна не замовляти!
Інгредієнти
Для тіста
Для начинки
Маринована цибуля
Приготування
1. З'єднати борошно, розпушувач, сіль, воду і рослинну олію. Замісити тісто.
2. Для начинки нарізати гриби, солодкий перець і цибулю.
3. Цибулю нарізати півкільцями, засипати в піалу. Залити чайну ложку оцту і насипати щіпку цукру. Перемішати та накрити, хай замаринується кілька хвилин.
4. Розкачати тісто і викласти на розпечену, змащену олією сковороду.
5. Через 2-3 хвилини перевірити корж і перевернути на іншу сторону.
6. Зменшити вогонь до помірного. Змастити кетчупом, присипати орегано або іншими сухими травами. Викласти сир, слідом овочі. Накрити кришкою і залишити на 2-3 хвилини.
7. Викласти готову піцу на дощечку і присипати зеленню. Для веганської версії не використовуйте сир, а в кінці можна збризнути бальзаміком.
Розріжте і насолоджуйтеся!
Приємного апетиту!
Досвідчені городники рекомендують починати літній сезон підживлення малини не зі складних органічних добрив, а з мінеральних, які містять у своєму складі азот, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вони швидко засвоюються, тому кущі гарно ро...
Українські дачники і фермери продовжують ділитися з колегами власними ноу-хау, як допомагають їм полегшити «битву за урожай». І разом з фермером-фахівцем з Харківщини, який порадив вирощувати кабачки у шинах, про свій досвід розповіла блогерка, яка вед...