Можна і варто носити! ТОП-8 модних речей із 90-х, які залишилися актуальними й сьогодні

Мода має властивість повертатися, і ось сьогодні ми із задоволенням носимо речі з 90-х, які були на піку популярності понад 30 років тому. Тому, якщо ви прибрали з шаф застарілі, як вам здавалося, елементи одягу - скоріше повертайте їх назад. Адже грамотно зміксувавши їх, ви можете стати наймоднішими у 2022 році, передають Патріоти України.

Легінси зі штрипками

Коли ми чуємо фразу модний одяг 90-х, то в пам'яті відразу спливають неонові лосини, міні-спідниці, джинси "варьонки", начоси, блакитні тіні та інше. Але на той час також були популярні легінси зі штрипками. Сьогодні вони тріумфально повернулися до трендів і стали справжнім фешн-хітом.

Капор

Кожна дівчинка, яка ходила до школи у 90-ті, пам'ятає цей аксесуар. Це в'язана труба з прорізом для обличчя та затяжками, що надійно закриває голову, шию та вуха від холодної погоди. У 2022 році цей головний убір знову на піку популярності: він є в колекціях топових дизайнерів та в гардеробах зіркових модниць.

Піджак чоловічого крою

Пам'ятаєте піджаки "з таткового плеча", які носила Бренда з "Беверлі-Хіллз 90210"? Сьогодні вони знову на піку популярності. Їх можна поєднувати з джинсами, брюками та навіть велосипедками.

Велосипедки

До речі, про велосипеди. Вони теж повернулися до шаф модниць, і придатні не тільки для занять спортом, а й для формування стрітстайл-образів. Вони стильно виглядають і з піджаками, і світшотами, і навіть підборами.

В'язані жилетки

Багатьом може здатись, що цей предмет одягу є пережитком минулого. Але ні. Цього сезону жилети прикрашають подіуми і часто з'являються у стрічках Instagram. Дуже трендово виглядає, якщо поєднати цю річ із білою оверсайз-сорочкою.

Брюки кльош

Мода 2022 немислима без штанів, особливо якщо вони трохи розширюються до низу. Така модель візуально робить фігуру стрункішою і подовжує ноги. Поєднуйте штани кльош із блузами, жакетами та кроп-топами, залежно від настрою та вибраного випадку.

Кроп-топи

Укорочені топи з'явилися у 90-ті, але пізніше відійшли на далекий план, щоб із тріумформ повернутися на подіуми та в гардероби модниць. Сьогодні колекція кроп-топів стала більшою. Якщо раніше топами називали короткі футболки або майки, то тепер до них відносять і светри, і водолазки, і бузи з відкритим животом.

Сумка-багет

Складно уявити модницю в 1990-х роках без сумки-багета - довгастої з короткою ручкою. Її носили і з джинсами, і з сукнями, і з шубами. 2022 року всі модниці шукають собі таку ж, щоб не відставати від трендів.

  • Дивіться також,

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...