Можна їсти у будь-якому вигляді: ТОП-6 овочів, які допоможуть схуднути швидко

Люди, які прагнуть скинути зайві кілограми, користуються різноманітними дієтами, передають Патріоти України.

Втім, є продукти, які можна їсти без обмежень та не гладшати, стверджує ресурс «Здорова їжа». Йдеться про шість овочів:

Буряк, який можна їсти в будь-якому вигляді: сирий, запечений або варений. Його також можна поєднувати з іншими овочами.

Морква, яка допомагає покращити обмін речовин, вона багата на каротин, який забезпечує організм вітаміном А і підвищує пружність шкіри. Втім, цей овоч через велику кількість цукру може посилювати апетит — її не рекомендують їсти на ніч.

Капуста — білокачанна, броколі, китайська, цвітна чи будь-яка інша.

Шпинат, який, за твердженням дієтологів, допомагає знизити кількість жиру на животі.

Червоний болгарський перець, в якрму замало калорій, але багато поживних речовин. Він надовго надає відчуття поживності та завдяки клітковині та капсаїцину сприяє зниженню ваги.

Селера, всі частини якої їстівні: і стебла, і коріння, і насіння. Цей овоч сприяє схудненню як у сирому вигляді, так і приготованим.

Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими

субота, 11 травень 2024, 11:09

Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто. Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з...

Несподіваний кулінарний лайфхак: Навіщо класти на деко бананову шкірку при запіканні м’яса

субота, 11 травень 2024, 10:08

Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса. Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком. Йдеться про використання бананової шкірки. Досвідчені кулінари давно д...