Можна накликати лихо: Які речі категорично заборонено викидати з дому

Здавна народні прикмети практично дорівнювали законам, які не варто порушувати. Наші пращури ретельно стежили за навколишнім світом, і на основі цього становили певні заборони. Наприклад, прикмети забороняють свистіти в будинку, адже тоді можна викинути з нього все нажите добро, передають Патріоти України.

Однак сьогодні ми хочемо розповісти про сім речей, які категорично не можна викидати з дому. Як повідомляє meta, позбавившись цих предметів, можна позбутися власного добробуту і накликати біду на себе і своїх рідних.

Речі, які не можна викидати з дому

  • Хліб і сіль — ці продукти означають ситість і достаток, добробут і сімейне щастя, тому якщо їх викидати, то можна їх "позбавитися".
  • Старий гаманець чи сумка — таким чином можна разом із речами викинути й свої гроші, удачу та суспільний статус. Якщо потрібно позбавитися цих речей, то краще їх спалити.
  • Сімейні фотоальбоми — викинувши фото своїх родичів чи друзів, то з цими людьми може статися щось погане. Якщо потрібно позбавитися фото, краще його спалити.
  • Дитячі речі — не можна їх також пускати на ганчірки, інакше можна приректи свою дитину до нещасного життя. Найкраще віддати непотрібні чи маленькі речі іншим діткам.
  • Весільне плаття чи костюм — інакше можна зіпсувати своє сімейне життя.
  • Церковна атрибутика – категорично не можна викидати священні речі. Краще віднести їх у храм.
  • Годинник — таким чином ви втратите свій час.

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...