Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя.
Для приготування потрібні такі продукти:
Картоплю не треба чистити від лушпиння. Помийте її та відваріть. Підсоліть воду та варіть протягом 5 хвилин. Потім охолодіть її та наріжте.
Викладіть картоплю в пакет. В нього додайте всі зазначені спеції. Можна зовсім трохи капнути олії, щоб вони краще прилипли до картоплі. Обережно все перемішайте в пакеті, а потім викладіть в один шар на деко.
Запікайте картоплю протягом 20-25 хвилин при температурі 220 градусів. Один раз перегорніть її, щоб рівномірно прожарювалася. Смачного!
Засолювання риби вважається справою клопіткою, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, як швидко засолити скумбрію. При цьому не потрібно використовувати воду чи оцет. Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів. А солена скумбрія ...
Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...