
Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя.
Для приготування потрібні такі продукти:
Картоплю не треба чистити від лушпиння. Помийте її та відваріть. Підсоліть воду та варіть протягом 5 хвилин. Потім охолодіть її та наріжте.
Викладіть картоплю в пакет. В нього додайте всі зазначені спеції. Можна зовсім трохи капнути олії, щоб вони краще прилипли до картоплі. Обережно все перемішайте в пакеті, а потім викладіть в один шар на деко.
Запікайте картоплю протягом 20-25 хвилин при температурі 220 градусів. Один раз перегорніть її, щоб рівномірно прожарювалася. Смачного!
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.
Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...