Можна приготувати замість морозива! Діти обожнюють цей сирний смаколик (рецепт)

Цей десерт сподобається і дорослим і дітям. Рецепт дуже схожий за смаком на магазинні глазуровані сирки, але він вас здивує своїм незрівнянним смаком, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 360 грамів сиру;
  • 60 грамів вершкового масла;
  • 3 ст. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка ванільного цукру;
  • 1 плитка шоколаду.

Приготування основи сирного ескімо:

Сир перекладаємо в глибокий посуд, додаємо розм'якшене вершкове масло. Також відправляємо туди цукор і для аромату чайну ложку ванільного цукру.

Щоб домогтися однорідності маси, необхідно пробити заглибним блендером сирну суміш.

Етап формування морозива

Застелити харчовою плівкою дощечку. Сирний крем перекладіть в пакет, і зробіть внизу надріз, щоб можна було вичавлювати ковбаски на дошці.

Їх слід відправити в морозилку на пів години, нехай вони гарненько заморозяться.

Глазур

Поламайте плитку шоколаду на дрібні шматочки, загорніть їх у пакет і опустіть в гарячу воду.

Порада: можна використовувати як молочний шоколад, так і гіркий, а ще можна купити шоколад з наповнювачем або горіхами.

Чистими руками беремо сирні заготовки, нанизуємо їх на довгі дерев'яні шпажки й з пакетика поливаємо шоколадом. Робимо зигзагоподібні візерунки. Якщо є бажання можна занурити повністю сирну паличку в шоколад, вийде ескімо.

Спробуйте приготувати це незвичайне сирне морозиво, воно обов'язково сподобається всім.

Джерело: UkrMedia

Дачникам на заміітку! Чим обробити картоплю від шкідників перед підгортанням

середа, 25 червень 2025, 12:35

Після того, як сходи картоплі сягнуть 15-20 сантиметрів заввишки, зазвичай проводиться перше підгортання картоплі, передають Патріоти України з посиланням на ТС. Ранні сорти картоплі, які підгортати будуть вже в червні, не обробляють інсектицидами, том...

Чим замінити борошно в клярі, щоб риба вийшла надзвичайно ніжною і соковитою

середа, 25 червень 2025, 12:05

Щоб приготувати смачну рибу, не завадить знання хитрощів, без яких не обійтись під час приготування страви. Важливо вибрати не тільки правильну рибу для смаження, але й знати, у чому її обваляти, щоб додати соковитості, передають Патріоти України. Риба...