Цей десерт сподобається і дорослим і дітям. Рецепт дуже схожий за смаком на магазинні глазуровані сирки, але він вас здивує своїм незрівнянним смаком, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування основи сирного ескімо:
Сир перекладаємо в глибокий посуд, додаємо розм'якшене вершкове масло. Також відправляємо туди цукор і для аромату чайну ложку ванільного цукру.
Щоб домогтися однорідності маси, необхідно пробити заглибним блендером сирну суміш.
Етап формування морозива
Застелити харчовою плівкою дощечку. Сирний крем перекладіть в пакет, і зробіть внизу надріз, щоб можна було вичавлювати ковбаски на дошці.
Їх слід відправити в морозилку на пів години, нехай вони гарненько заморозяться.
Глазур
Поламайте плитку шоколаду на дрібні шматочки, загорніть їх у пакет і опустіть в гарячу воду.
Порада: можна використовувати як молочний шоколад, так і гіркий, а ще можна купити шоколад з наповнювачем або горіхами.
Чистими руками беремо сирні заготовки, нанизуємо їх на довгі дерев'яні шпажки й з пакетика поливаємо шоколадом. Робимо зигзагоподібні візерунки. Якщо є бажання можна занурити повністю сирну паличку в шоколад, вийде ескімо.
Спробуйте приготувати це незвичайне сирне морозиво, воно обов'язково сподобається всім.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...