Цей десерт сподобається і дорослим і дітям. Рецепт дуже схожий за смаком на магазинні глазуровані сирки, але він вас здивує своїм незрівнянним смаком, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування основи сирного ескімо:
Сир перекладаємо в глибокий посуд, додаємо розм'якшене вершкове масло. Також відправляємо туди цукор і для аромату чайну ложку ванільного цукру.
Щоб домогтися однорідності маси, необхідно пробити заглибним блендером сирну суміш.
Етап формування морозива
Застелити харчовою плівкою дощечку. Сирний крем перекладіть в пакет, і зробіть внизу надріз, щоб можна було вичавлювати ковбаски на дошці.
Їх слід відправити в морозилку на пів години, нехай вони гарненько заморозяться.
Глазур
Поламайте плитку шоколаду на дрібні шматочки, загорніть їх у пакет і опустіть в гарячу воду.
Порада: можна використовувати як молочний шоколад, так і гіркий, а ще можна купити шоколад з наповнювачем або горіхами.
Чистими руками беремо сирні заготовки, нанизуємо їх на довгі дерев'яні шпажки й з пакетика поливаємо шоколадом. Робимо зигзагоподібні візерунки. Якщо є бажання можна занурити повністю сирну паличку в шоколад, вийде ескімо.
Спробуйте приготувати це незвичайне сирне морозиво, воно обов'язково сподобається всім.
Фільтри витяжки накопичують жир під час готування - це їхня основна функція. Але з часом вони настільки закупорюються, що перестають ефективно працювати, передають Патріоти України. Фахівці радять чистити витяжні фільтри кожні 2–3 місяці, а якщо ви час...
Старі подушки, синтетичні освіжувачі повітря та зношені матраци можуть отруювати ваше життя щодня, поки ви нічого не підозрюєте. Про це попереджає гастроентеролог та випускник Гарварду доктор Саураб Сетхі, який нині працює у Каліфорнії. Його відео на I...