Можуть бути дуже небезпечними: ТОП-3 речі, якими категорично не можна користуватися відразу після покупки

Всі ми звикли відразу після приходу з магазину перевіряти-приміряти свої покупки. Однак експерти радять цього не робити. Справа в тому, що деякі речі потребують обробки перед першим використанням. Зокрема, за даними видання Wday.ru, йдеться про одяг, постільну білизну та взуття, передають Патріоти України.

Одяг. Перш ніж її надягати в перший раз, слід злегка випрати. Це необхідно для того, щоб знезаразити виріб не тільки від мікрофлори людей, які напевно її міряли-мацали в магазині, але і для того, щоб змити шар фарби, який може викликати алергічні реакції при дотику до шкіри.

Постільна білизна. Те ж саме правило діє і тут. Однак, крім усього вищесказаного, є ще більша небезпека. Такі вироби на фабриках обробляють отруйними для людського організму речовинами, щоб довше зберегти презентабельний вигляд.

Взуття. Звичайно, взуття до Вас вже хтось міряв в магазині. Тобто, залишив на ній свій слід, який може бути з грибком. Тому важливо перед тим, як надягати взуття перший раз, обробити її хлоргексидином - знезаражувальним засобом.

Це така смакота! Рецепт омлету, який має спробувати кожен гурман

неділя, 28 квітень 2024, 8:22

Омлет. Здається, що в цій страві нічого не може здивувати. Її готують майже кожен день на сніданок. Проте можна змінити звичні інгредієнти, щоб отримати зовсім новий смак. Приготуйте омлет з пивом, редисом та помідорами, передають Патріоти України. Для...

Не буде плям і розводів! Як почистити матові кухонні шафки

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Регулярне прибирання - запорука не лише естетично привабливого простору, а й здоров’я всієї родини. Бактерії та пліснява на поверхнях можуть викликати ряд захворювань - від дерматитів до хвороб дихальних шляхів, передають Патріоти України. Варто не за...