Можуть бути проблеми: Яка різниця у віці між чоловіком і жінкою несприятлива для стосунків

Коли вік чоловіка й жінки дуже відрізняється, цих проблем у стосунках не уникнути, передають Патріоти України.

Напевно, всім відома приказка, що коханню вік не заважає, та це не зовсім так. Психологи називають найнесприятливішу різницю у віці між закоханими, яка призводить до багатьох проблем. Це різниця у 10-20 років, коли, наприклад, одному партнерові 30, а іншому – 40. Молодший партнер у такому віці може ще шукати себе і своє призначення, а старшому вже хочеться насолоджуватися тишею та спокоєм. Такий конфлікт інтересів часто призводить до напруженості у взаєминах, тому може стати підставою для розірвання стосунків.

Що створює проблеми у стосунках, де є велика різниця у віці

  • Різні інтереси та спосіб життя. Партнери з великою різницею у віці мають різні інтереси. Якщо один буде зацікавлений в активному способі життя, інший може бути пасивнішим. Така відмінність у поглядах буде підставою для напруження та конфліктів у стосунках.
  • Відмінності в рівні енергії та активності. З віком рівень енергії організму знижується, тому людині треба більше відпочивати, дотримуватися здорового способу життя. А якщо один з партнерів у парі значно молодший, йому, навпаки, хотітиметься активного відпочинку, емоцій і пристрастей. У такому разі також може виникати конфлікт інтересів, що негативно позначатиметься на взаєминах.
  • Різні погляди на створення родини. Молодший партнер хотітиме створити сім’ю і народити дітей, водночас інший може вже мати дорослих від попереднього шлюбу або взагалі не хотітиме обтяжувати себе обов’язками. Ця розбіжність може стати підставою для розірвання такого союзу.
  • Відмінності у статусі та рівні зрілості. Оскільки молодший партнер має менше життєвого досвіду, відповідно, він може бути нижчий за соціальним статусом. Якщо для жінки це не створюватиме проблеми, чоловікові буде значно важче змиритися з тим, що його кохана успішніша, ніж він.

ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

четвер, 16 травень 2024, 11:14

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон. Щоб курячий бульйон вийшов...

Це справді працює! ТОП-6 порад, як подолати потяг до нездорової їжі

четвер, 16 травень 2024, 10:56

Дуже часто, коли ми даємо собі обіцянку харчуватися лише дієтичними та здоровими продуктами, нашої рішучості вистачає ненадовго. Або ж тривалий період здорової дієти закінчується зривом і безконтрольним переїданням морозива, тортів, піци та смаженої ка...