Мрійник чи реаліст? Цей тест у картинці розповість про ваш характер

Добре роздивіться зображення, й скажіть, що ви побачили першим на картинці. Тест розповість чи ви дивитеся на світ реалістично, чи ваші думки спрямовані в іншому напрямку, передають Патріоти України.

Хмарочоси

Якщо спершу ви побачили місто й будівлі, то ви прочитали зображення зверху до низу. Це вказує на те, що ви є реалістом й цілеспрямовано йдете до успіху. Ви оегко знаходити спільну мову з іншими, але часто голову забивають тривожні думки.

Ліс

Якщо першим, що ви побачили були дерева, то у вас незвичний погляд на світ, ви мрійник і романтик. Ви зосереджені на духовному врівноваженні й знаходитеся у гармонії із собою і світом, однак не залишайтеся на довго у світі фантазі, щоб бути готовими до неприємних несподіванок

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.