Мудрі чи дуже емоційні? Психологічний тест на характер - яку тварину ви побачили першою

Пройдіть цей психологічний тест, який допомагає людині зрозуміти, що вона чекає від кохання, передають Патріоти України. Погляньте на картинку внизу. Яку тварину ви побачили першою?

Лисиця

Ви володієте неабиякою мудрістю та проникливістю. Люди, які обирають лисицю, володіють благородними рисами характеру та позитивним мисленням. Ви відчуваєте сильний зв’язок з близькими та стосунки в сім’ї завжди займають у вас перше місце. В стосунках ви шукаєте однодумця та людину, яка не буде зазіхати на ваш особистий простір Поруч з людиною ви будете рівно до тих пір, поки не відчуєте себе замкненим у чотирьох стінах.

Дельфін

Дельфінів обирають люди, які вміють цінувати кожну хвилину. Вони задоволені життям і дійсно щасливі. Володієте витонченістю та харизматичністю. В житті ви шукаєте спокійну та врівноважену людину, яка буде підтримувати всі ваші починання. Ваше життя складається з гармонії, тому ви шукаєте партнера, який ідеально буде вас доповнювати.Ви рано починаєте мріяти про велику сім’ю і дбаєте про всіх навколо.

Ви згідні з цим описом?

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...