"Ми всі різні": Тренер пояснив, як правильно розрахувати "нормальну" вагу

Чимало людей, які худнуть, воліють знати, яка ж вага вважається нормальною для людини, передають Патріоти України з посиланням на відео тренера та нутриціолога Віктора Мандзяка у Facebook.

За словами тренера, нема ніякої норми нормальної ваги людини. "Ми всі різні. В когось від природи тіло мускулисте і він може важити досить таки багато, не маючи ризиків для здоров'я", - сказав Віктор.

Експерт повідомив, що має значення не маса тіла, а кількість жиру в організмі, а точніше його локалізація. Важливо, щоб жир не накопичувався в животі. Це можна легко заміряти сантиметровою стрічкою.

В чоловіка, наприклад, талія не повинна бути більшою, ніж половина зросту. У жінок - так само. "У чоловіка не більше, ніж 93 сантиметри в обхваті талії, а для жінки не більше, ніж 80 сантиметрів", - повідомив Мандзяк.

За його словами, ви можете важити 55 кілограмів, але у вас може бути підвищення ризиків для здоров'я, шляхом чималої кількості жиру в організмі. Віктор сказав, що тонкі ручки та ніжки та круглий живіт - це фенотип людини 21 століття.

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо кожного дня жувати гумку

середа, 7 серпень 2024, 22:14

Є звички, про які ви не замислюєтеся, як-от чистити зуби, збирати волосся у хвіст або бігти до ванної кімнати перед тим, як вийти з дому. Жувати гумку можна вважати однією з таких, передають Патріоти України. Жувальна гумка складається з гумової основи...

"Ми всі різні": Тренер пояснив, як правильно розрахувати "нормальну" вагу

середа, 7 серпень 2024, 19:55

Чимало людей, які худнуть, воліють знати, яка ж вага вважається нормальною для людини, передають Патріоти України з посиланням на відео тренера та нутриціолога Віктора Мандзяка у Facebook. За словами тренера, нема ніякої норми нормальної ваги людини. "...