Мистецтво комфорту: Шість переваг мати кавомашину вдома

У кожному місті, на кожному розі можна відчути смак ароматної кави. Усе тому, що маленькі кав’ярні, пересувні будки з кавою, кіоски зростають, як гриби після дощу. Завжди знайдеться смачний напій у пішій доступності.

Та справжні кавомани не відмовіляються від ідеї купити кавомашину Delonghi в Україні https://eldorado.ua/makers/c1039089/producer=delonghi/. Адже є щонайменше 6 переваг, мати кавовий агрегат на власній кухні.

Зручність

У будь-який час маєте смачну каву на столі. І це значно заощаджує час. Якщо розглядати кавомашину, то улюблений напій зготується за хвилинку, для цього потрібно лише натиснути одну кнопку.

Поміркуйте, скільки часу ви витрачаєте на очікування у черзі до кав’ярні щоденно. Хіба не краще неспішно насолоджуватися смачним напоєм вдома?

Комфорт в ізоляції

Сучасні реалії продемонстрували нам, наскільки важливо мати усе необхідне під рукою у час, коли ти просто не можеш вийти з дому через хворобу та карантин.

Доставка кави кур’єром не дуже зручний варіант — буває, що кава захолоне дорогою або через затори доставка затримується. Для тих, хто не уявляє ранок без кави, це може стати справжнім випробуванням.

Та карантин не привід відмовлятися від звичок та ароматного напою, особливо якщо є можливість “поселити” вдома персонального баристу у вигляді сучасної машини-автомата.

Економія коштів

Так, ми вже акцентували увагу на заощадженні часу, та не порахували фінанси, якщо купити кавомашину https://eldorado.ua/makers/c1039089/ на сайті eldorado.ua, а варто було. Уявімо, що ви кожного ранку смакуєте каву перед роботою. Якщо лате коштує 30 гривень, то за 260 робочих днів на рік ви витрачаєте 7800 гривень. Це пів-вартості від машини, яка прослужить не один рік та напоїть кавою скільки завгодно разів на день усіх членів родини.

Смакові експерименти

Маючи власну кавомашину вдома, можна експериментувати з різними видами та смаками кави. Наприклад, моделі Delonghi готують різні напої:

  • еспресо;
  • подвійне еспресо, або допіо;
  • лунго (на кшталт американо);
  • капучино;
  • лате мак’ято.

Та кожного разу напій смакуватиме по-різному, залежно від зерен, які ви оберете — 100% арабіки чи суміш арабіки з робустою у різних пропорціях. Полюбляєте ментоловий лате? не проблема. Просто придбайте сироп у пляшці зі смаком м’яти чи мохіто. Додайте у чашку 10 мл сиропу та приготуйте каву.

Дружня атмосфера

До речі, власна кавомашина може стати приводом частіше зустрічатися з друзями у вас вдома за чашкою капучіно.

Приємний запах кави у вашій оселі налаштовує на дружні бесіди та сприяє відпочинку.

Аромат кави вдома

Для кавоманів запах свіжомеленої та приготованої кави незрівнянний. Від розчинної та приготованої у гейзерній кавоварці такого ефекту немає.

Отож, як бачимо приводів замислитися над придбанням кавомашини додому багато.

Загалом це економія коштів, часу та покращення власного рівня життя. Особливо, якщо ви не уявляєте власне життя без кави.


Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати воду під час смаження яєчні

вівторок, 19 березень 2024, 9:13

Яєчня та омлет є, напевно, одним з найпопулярніших варіантів сніданку. Страва проста в приготуванні, а швидкість, із якою вона готується влаштовує людей, які поспішають уранці на роботу, передають Патріоти України. Проте смажене яйце не завжди виходить...

Є секрет? Чому грошей не мають ті, хто боїться їх витрачати

вівторок, 19 березень 2024, 8:12

Ми часто відчуваємо незручність, коли говоримо про гроші: не важливо, чи просимо ми збільшення, чи торгуємося за знижку, даємо в борг або призначаємо ціну на свої послуги, передають Патріоти України. Коли грошей не вистачає, нам неприємно в цьому визна...