Під час сервірування стола багато хто задумується про те, з якого боку покласти виделку, ніж або ж стакан. Тому фахівці нагадали основні правила, зазначають Патріоти України.
Зокрема, існує кілька принципів сервірування столу, а саме базовий, обідній і святковий. Перший принцип згодиться на будь-які застілля вдома.
Окрім того, серветку заведено класти на тарілку.
Зазначимо, що столовий сервіз краще обирати під колір скатертини. Посуд без малюнку – класика всіх часів.
До того ж свято заведено починати з холодних страв - салатів, бутербродів і закусок. Потім подають гаряче. І наостанок - десерт.
Важливо не забувати ставити на стіл прянощі й приправи в залежності від меню. Як мінімум це має бути сіль і перець.
Тим, кому цікаво буде дізнатися зрозуміти закономірність повної сервіровки стола. покажемо наступну інфографіку:
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Скорочення калорій стає популярним способом схуднення, але далеко не всі розуміють, як воно впливає на організм. Різке обмеження їжі може мати як короткострокові, так і довгострокові наслідки для здоров’я, передають Патріоти України. Від гормональних з...