Миттєво вб’є всіх тарганів у будинку - дієвий засіб легко зробити своїми руками

Як і багато домашніх шкідників, таргани чудово почуваються в теплому і вологому середовищі та швидко знаходять шлях у приміщення в пошуках їжі й притулку. Але якщо ви помітили вусатих тварин у своїй оселі, не турбуйтеся. Саморобні засоби часто ефективніші та дешевші, ніж хімічні отрути, передають Патріоти України.

Великими навалами тарганів повинні займатися спеціальні служби боротьби зі шкідниками, проте з меншою кількістю часто можна впоратися вдома самостійно. Про лайфхак із боротьби з тарганами пише Express.

Щоб зробити порошок проти тарганів, вам знадобиться бура (натрієва сіль борної кислоти), борошно, кукурудзяне борошно та цукор. У великій мисці змішайте одну чашку бури, одну чашку кукурудзяного борошна й півсклянки борошна. Додайте чверть склянки цукру та перемішайте інгредієнти.

Розпиліть розчин у місцях, де таргани активні, наприклад, за холодильниками, у шафах і туалетах. Іноді змінюйте розчин на новий. Комахи з’їдять його та загинуть.

Додамо, що запобігти появі цих шкідників у житлі допоможе дотримання правил гігієни та підтримка чистоти в кімнатах. Навіть дрібних крихт може бути достатньо, щоб привабити шкідників, тому не забувайте ретельно мити підлогу й чистити бруд під предметами як на підлозі, так і на поверхні. А ще не залишайте безладдя, особливо на кухні, на ніч.

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...