Є люди, які не можуть жити без сала, а є ті, хто не розуміє його смак і залишаються байдужими до цього продукту. Пропонуємо до уваги цікавий рецепт, як засолити сало, передають Патріоти України.
Які інгредієнти потрібні:
Переходимо до приготування:
Підійде сало і з м'ясним прошарком. Помийте його під холодною водою і зріжте товсту шкірку.
За допомогою гострого ножа зробіть надрізи, ширина яких буде 1,5 см, але не до самого кінця - залиште пару міліметрів.
Сало переверніть на іншу сторону і зробіть подібні надрізи. У вас повинна вийти гармошка.
Дрібненько порубати зелень ножем. Змішайте їх і всипте пів ч. л. солі, щоб вони виділили сік.
З одного боку в надрізи покладіть щільно зелень.
Переверніть і наповніть нарізи з іншого боку гострою аджикою.
Потім сало добре посоліть і поперчіть з кожного боку. Можете взяти побільше солі, адже сало візьме стільки, скільки йому необхідно.
На робочій поверхні розгорніть плівку і покладіть на неї ріпчасту цибулю порізану у вигляді півкілець, а на неї сало.
Загорніть сало щільно в плівку і помістіть на три доби в холодильник.
Після цього перекладіть його в морозилку, щоб було зручніше нарізати.
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, без якого мільйони людей не уявляють свій ранок. Але лікарі нагадують: вплив кави на організм значно складніший, ніж здається, передають Патріоти України. . Уже через 10–15 хвилин після першого ковтка коф...