Є люди, які не можуть жити без сала, а є ті, хто не розуміє його смак і залишаються байдужими до цього продукту. Пропонуємо до уваги цікавий рецепт, як засолити сало, передають Патріоти України.
Які інгредієнти потрібні:
Переходимо до приготування:
Підійде сало і з м'ясним прошарком. Помийте його під холодною водою і зріжте товсту шкірку.
За допомогою гострого ножа зробіть надрізи, ширина яких буде 1,5 см, але не до самого кінця - залиште пару міліметрів.
Сало переверніть на іншу сторону і зробіть подібні надрізи. У вас повинна вийти гармошка.
Дрібненько порубати зелень ножем. Змішайте їх і всипте пів ч. л. солі, щоб вони виділили сік.
З одного боку в надрізи покладіть щільно зелень.
Переверніть і наповніть нарізи з іншого боку гострою аджикою.
Потім сало добре посоліть і поперчіть з кожного боку. Можете взяти побільше солі, адже сало візьме стільки, скільки йому необхідно.
На робочій поверхні розгорніть плівку і покладіть на неї ріпчасту цибулю порізану у вигляді півкілець, а на неї сало.
Загорніть сало щільно в плівку і помістіть на три доби в холодильник.
Після цього перекладіть його в морозилку, щоб було зручніше нарізати.
Аномальна спека останніх днів завдає багатьом незручностей, знижує концентрацію уваги та підвищує втому. Особливо важко заснути вночі, коли температура не опускається нижче 20 градусів. Щоб полегшити засинання і відновити сили, варто ввечері відновити ...
Уявіть, що ви запізнюєтеся на роботу і маєте обрати лише одні штани зі вішалки. Не роздумуючи довго, зробіть свій вибір - і він підкаже, в чому саме ваша сила. Кожна модель - це не просто одяг, а відображення вашої особистості, уподобань і життєвих під...