Миттєво "зникне" із стола! Неймовірна смакота з сала, яка не залишить байдужим нікого (рецепт, фото)

Є люди, які не можуть жити без сала, а є ті, хто не розуміє його смак і залишаються байдужими до цього продукту. Пропонуємо до уваги цікавий рецепт, як засолити сало, передають Патріоти України.

Які інгредієнти потрібні:

  • Пів кіло сала;
  • Одна чайна ложка чорного перцю;
  • Три-чотири ст. ложки солі;
  • Одна головка часнику;
  • Один пучок кропу і петрушки;
  • П'ять ст. ложок аджики.

Переходимо до приготування:

Підійде сало і з м'ясним прошарком. Помийте його під холодною водою і зріжте товсту шкірку.

За допомогою гострого ножа зробіть надрізи, ширина яких буде 1,5 см, але не до самого кінця - залиште пару міліметрів.

Сало переверніть на іншу сторону і зробіть подібні надрізи. У вас повинна вийти гармошка.

Дрібненько порубати зелень ножем. Змішайте їх і всипте пів ч. л. солі, щоб вони виділили сік.

З одного боку в надрізи покладіть щільно зелень.

Переверніть і наповніть нарізи з іншого боку гострою аджикою.

Потім сало добре посоліть і поперчіть з кожного боку. Можете взяти побільше солі, адже сало візьме стільки, скільки йому необхідно.

На робочій поверхні розгорніть плівку і покладіть на неї ріпчасту цибулю порізану у вигляді півкілець, а на неї сало.

Загорніть сало щільно в плівку і помістіть на три доби в холодильник.

Після цього перекладіть його в морозилку, щоб було зручніше нарізати.

Народні прикмети на 15 липня. Про що українці здавна молили рівноапостольного князя Володимира Хрестителя та яких звичаїв дотримувались

вівторок, 15 липень 2025, 7:05

15 липня за новим церковним календарем (28 липня - за старим) - день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира та його хрещення Русі. 15 липня за старим календарним стилем - Покладання ризи Пресвятої Богородиці у Влахерні. . ***. Київський кн...

Що буде з вашим тілом, якщо їсти хліб щодня - дієтологи розкрили всю правду

вівторок, 15 липень 2025, 6:50

У світі, де все більше людей відмовляються від вуглеводів, хліб потрапив у немилість. Але нові дослідження та експертні думки змінюють уявлення про нього. Дієтологи пояснюють: щоденне вживання хліба - це не шкідлива звичка, а потенційно корисна стратег...