Є люди, які не можуть жити без сала, а є ті, хто не розуміє його смак і залишаються байдужими до цього продукту. Пропонуємо до уваги цікавий рецепт, як засолити сало, передають Патріоти України.
Які інгредієнти потрібні:
Переходимо до приготування:
Підійде сало і з м'ясним прошарком. Помийте його під холодною водою і зріжте товсту шкірку.
За допомогою гострого ножа зробіть надрізи, ширина яких буде 1,5 см, але не до самого кінця - залиште пару міліметрів.
Сало переверніть на іншу сторону і зробіть подібні надрізи. У вас повинна вийти гармошка.
Дрібненько порубати зелень ножем. Змішайте їх і всипте пів ч. л. солі, щоб вони виділили сік.
З одного боку в надрізи покладіть щільно зелень.
Переверніть і наповніть нарізи з іншого боку гострою аджикою.
Потім сало добре посоліть і поперчіть з кожного боку. Можете взяти побільше солі, адже сало візьме стільки, скільки йому необхідно.
На робочій поверхні розгорніть плівку і покладіть на неї ріпчасту цибулю порізану у вигляді півкілець, а на неї сало.
Загорніть сало щільно в плівку і помістіть на три доби в холодильник.
Після цього перекладіть його в морозилку, щоб було зручніше нарізати.
Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...
Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...