На фотографії сховався бекас, але знайти пташку без підказки практично неможливо! Чи зможете ви його побачити?

Цей знімок зробила молода дівчина, коли гостювала у своїх батьків на зимових канікулах. Для курсової роботи їй потрібно було сфотографувати дику природу краю. Ввечері її батько, розглядаючи фото, захопився спритним маскуванням бекаса, що потрапив в кадр, передають Патріоти України.

Дівчина трохи очі не «зламала», перш ніж змогла розглянути приховану пташку. У результаті батько все-таки дав їй підказку, в якій частині фотографії шукати.

Автор знімка була здивована такому таланту маскування пернатого, адже поки вона фотографувала, птах навіть не ворухнувся.

А ви змогли його побачити?

Зробимо вам невелику підказку на випадок, якщо ви не знаєте, як виглядає бекас:

Це птах розміром з дятла, з довгим дзьобом і трохи рябим забарвленням пір'я.

.

.

.

.

.

Чи змогли ви його побачити за 30 секунд на фото, розміщеному вище? Якщо так, то ми вас вітаємо! Ви дійсно дуже спостережлива людина. Ну а якщо ні — не турбуйтеся, нас таких більшість. Ми покажемо вам де сховався бекас.

.

.

.

.

.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...