
Яйця - це універсальний продукт, який можна застосовувати у солодких та солоних стравах. Готувати їх можна як на сніданок, так і на вечерю чи десерт, передають Патріоти України.
Складно уявити щось простіше, ніж смажені яйця. Однак, як пише The daily meal, якщо ви не хочете зіпсувати смак готового продукту, краще уникати настояних або ароматизованих олій.
Радять не брати рідини, які мають низьку точку димлення. Гарно підійдуть олії з авокадо, арахісу, виноградних кісточок, олив або ж вершкове масло. Крім того, можна експериментувати і навіть готувати безпосередньо в масляному соусі, як у випадку з яйцями песто.
Оливкова олія допоможе вашим яйцям стати красивими та хрусткими, а також дозволить відточити текстуру білка. Тоді як вершкове масло надасть неперевершений смак. При нагріванні на сковороді та зміні кольору воно може надати вашій страві горіхового присмаку.
Щоб краще розуміти інших, наш мозок іноді буквально копіює їхні емоції. Такий механізм допомагає розвинути емпатію - але має й темний бік. Якщо людина поруч постійно перебуває у стані стресу, злості чи смутку, ми починаємо відчувати те саме. І поступов...
Культ воїна-християнина на Русі став дороговказом ще за найближчих нащадків Володимира Хрестителя. Православне свято 26 жовтня за новим церковним календарем (8 листопада за старим) - день пам'яті священномученика Димитрія Солунського, послідовника апос...