На якій олії не можна смажити яйця: Як не зіпсувати свій сніданок

Яйця - це універсальний продукт, який можна застосовувати у солодких та солоних стравах. Готувати їх можна як на сніданок, так і на вечерю чи десерт, передають Патріоти України.

Складно уявити щось простіше, ніж смажені яйця. Однак, як пише The daily meal, якщо ви не хочете зіпсувати смак готового продукту, краще уникати настояних або ароматизованих олій.

Радять не брати рідини, які мають низьку точку димлення. Гарно підійдуть олії з авокадо, арахісу, виноградних кісточок, олив або ж вершкове масло. Крім того, можна експериментувати і навіть готувати безпосередньо в масляному соусі, як у випадку з яйцями песто.

Оливкова олія допоможе вашим яйцям стати красивими та хрусткими, а також дозволить відточити текстуру білка. Тоді як вершкове масло надасть неперевершений смак. При нагріванні на сковороді та зміні кольору воно може надати вашій страві горіхового присмаку.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.