На якій олії не можна смажити яйця: Як не зіпсувати свій сніданок

Яйця - це універсальний продукт, який можна застосовувати у солодких та солоних стравах. Готувати їх можна як на сніданок, так і на вечерю чи десерт, передають Патріоти України.

Складно уявити щось простіше, ніж смажені яйця. Однак, як пише The daily meal, якщо ви не хочете зіпсувати смак готового продукту, краще уникати настояних або ароматизованих олій.

Радять не брати рідини, які мають низьку точку димлення. Гарно підійдуть олії з авокадо, арахісу, виноградних кісточок, олив або ж вершкове масло. Крім того, можна експериментувати і навіть готувати безпосередньо в масляному соусі, як у випадку з яйцями песто.

Оливкова олія допоможе вашим яйцям стати красивими та хрусткими, а також дозволить відточити текстуру білка. Тоді як вершкове масло надасть неперевершений смак. При нагріванні на сковороді та зміні кольору воно може надати вашій страві горіхового присмаку.

Сир, який небезпечно їсти: Нове дослідження приголомшило навіть експертів

п’ятниця, 18 липень 2025, 11:29

Сир - один із найулюбленіших продуктів у світі. Та нещодавнє дослідження викликало серйозне занепокоєння: вчені вперше виявили, що він може містити тисячі частинок мікропластику, передають Патріоти України. Міжнародна група дослідників з Університетськ...

ТОП-4 неочевидні причини, чому ви прокидаєтесь голодними - і що з цим робити

п’ятниця, 18 липень 2025, 11:12

Чому деякі з нас прокидаються з вовчим апетитом, а інші - не можуть й думати про їжу? Причин може бути більше, ніж просто рання вечеря або пізній перекус. Ось чотири несподівані фактори, що впливають на ранковий голод, передають Патріоти України. Якщо ...