Ніжні і дуже соковиті фрикадельки виходять такими ж смачними і ароматними, як у незабутньої фрекен Бок, а готуються дуже просто і легко, передають Патріоти України.
Фарш змішуємо з дрібно нарізаною зеленню, зеленою цибулею, тертою цибулею, борошном, сіллю, перцем і різними спеціями за смаком, тертим часником і яйцями, олією.
Масу добре спочатку вимішуємо, потім відбиваємо кілька хвилин. Форму змащуємо олією. Формуємо фрикадельки і викладаємо у форму.
В середині кожної робимо поглиблення столовою ложкою і вкладаємо картопляні пиріжки (пюре, зроблене з тертим сиром, шматочком вершкового масла, кропом і іншими добавками на ваш смак).
Розводимо томатну пасту з водою і ароматними травами, сіллю, поливаємо фрикадельки соусом, зверху ще посипаємо тертим сиром.
Запікаємо при 180 градусах близько 10 – 15 хвилин, дивіться по своїй духовці.
Ця закуска вам точно сподобається і її можна подавати з будь-яким гарніром. Наприклад, з відвареним рисом, поливши його підливою з фрикадельок.
Ви помітили, що ваш улюбленець постійно сидить біля миски з водою? Якщо це не спекотний день, варто насторожитися. Коти - нащадки пустельних хижаків, і у нормі вони споживають зовсім небагато рідини. Тож різке зростання спраги може сигналізувати про се...
Власники домашніх тварин часто не підозрюють, що деякі овочі, які ми звикли вживати, можуть бути дуже шкідливими або навіть небезпечними для собак. Американський клуб собаководства назвав сім овочів, які категорично заборонено давати собакам через можл...