На плісняву не залишиться і натяку! Просто нанесіть ці два інгредієнти на вікно

Цвіль - часта проблема в будинку, особливо якщо ви стикалися з накопиченням конденсату. Досить страждають від грибка вікна. Відтерти від чорного нальоту герметик - ще те завдання. Однак один ефективний лайфхак допоможе позбутися плісняви в будинку, передають Патріоти України.

Як пише видання express, є найшвидший спосіб видалення цвілі із силіконового герметика навколо вікон, який працює на 100% краще, ніж відбілювач. Важливо, що вам не доведеться витрачатися на магазинні засоби. Все, що потрібно для трюку проти грибка, точно є вдома – харчова сода та столовий оцет.

Силіконові герметики – розсадник цвілі, особливо на вікнах у ванних кімнатах. Чорна пліснява не тільки некрасива, а й може становити небезпеку для здоров’я, тому її рекомендується негайно видалити. Герметик для ванної кімнати може стати магнітом для плісняви. На щастя, навчитися видаляти плісняву насправді не так вже й складно.

Все, що потрібно зробити: це приготувати пасту з однієї чашки оцту та двох-трьох чайних ложок харчової соди. Нанесіть засіб на уражені цвіллю ділянки вікна. Залишіть на 5-30 хвилин. Потім щіткою з твердою щетиною зітріть пасту з герметика і протріть насухо. Повторіть спосіб, якщо плями залишилися. Харчова сода та оцет дійсно гарні для видалення плісняви. Вони чудово справляються зі своїм завданням і майже нічого не варті.

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...