На сковороді не залишиться жодної подряпини - спритний трюк оновить посуд за 5 хвилин

У всіх сковорідок є одна загальна властивість: згодом в результаті смаження, тушкування, помішування та тертя вони покриваються непривабливими подряпинами. Багато хто потім вирішує викинути сковороду й купити нову. Але є спосіб, який допоможе врятувати посуд. Все, що потрібно, це продукт, який точно є в будинку, передають Патріоти України.

Блогер з TikTok @s_lou92 демонструє у відео трюк з подряпаною сковородою.Спочатку блогер очищає сковороду м’якою стороною губки та рідиною для миття посуду. Потім чекає, поки посуд висохне, і ставить його на увімкнену плиту. Коли поверхня нагрівається, блогер насипає шар кухонної солі та ретельно розподіляє по поверхні пательні. Після того, як сіль прогрілася і змінила колір, плиту відключають. Наступний крок — дочекатися, поки охолоне сковорода і видалити сіль злегка вологим паперовим рушником.

На поверхні пательні не залишилося жодної подряпини. До того ж цей метод запобігає подальшому прилипанню їжі до сковороди.

Але варто звернути увагу, що продемонстрований метод працює лише у разі невеликих подряпин. Смаження в посуді з сильними ушкодженнями та подальший прийом їжі можуть завдати шкоди здоров’ю. Якщо покриття лущиться та відвалюється, обов’язково потрібно замінити сковороду.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...