
Картоплю можна готувати по-різному: робити пюре, запікати на вогні, готувати в духовці, тушкувати з овочами та м'ясом, готувати в рукаві. Ще з картоплі виходять ситні запіканки, деруни, зрази, вареники, млинці передають Патріоти України.
Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася в Instagram рецептом смачної запеченої картоплі зі спеціями та м'ясом.Інгредієнти:
Додатково:
Спосіб приготування:
1. Помийте картоплю, зробіть маленькі надрізи на ній.
2. З'єднайте спеції та олію, змастіть картоплю.3. Нанизайте картоплю та бекон, чергуючи один з одним. Загорніть шампур з картоплею у фольгу і підсмажте на вуглях до готовності.
4. Зніміть фольгу та підсмажте картоплю до рум'яного кольору, постійно повертаючи шампури.
Перевіряти на готовність зручно дерев'яною шпажкою!
Багато користувачів працюють із ноутбуком, не від’єднуючи його від мережі цілими днями. Але чи справді це безпечно для акумулятора і чи не зменшує такий режим його ресурс - розповідаємо на "Ми-Україна", передають Патріоти України. Видання BGR зазначає,...
Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...