На цьому фото дівчина махає вам руками, але мало хто її може побачити. Зможете знайти ви?

Бачите дівчину між каменів? Якщо ви зможете знайти її, то у вас дуже хороший зір. Нам довелося подивитися на фотографію близько чотирьох разів, перш ніж ми нарешті її помітили, передають Патріоти України.

Думаєте, у вас очі як у яструба? Готові звести себе з розуму, намагаючись знайти "зниклу" дівчину на цій фотографії?

Не хвилюйтеся, насправді вона не зникла... просто позує серед величезних каменів, через які її майже неможливо знайти. Звучить весело, правда?

Зображення було зроблено в Національному парку Джошуа-Три у США та завантажено на Imgur із простим підписом "Ви можете її знайти?". І це все, що знадобилося, щоб відправити на полювання понад 200 000 осіб.

Фотографія привернула увагу багатьох людей. Ми знаємо, що там є дівчина, але де вона?! Оскільки знайти її виявилося складно, багато хто подумав, що фотограф їх обманює і на фотографії нікого немає. Але дівчина дійсно там.

.

.

.

.

.

Потрібна допомога?

Вам може бути важко повірити, але серед цих валунів є дитина. Вона махає обома руками над головою і дивиться прямо на вас.

Одна людина залишила у коментарях корисну пораду, яка допоможе вам у пошуках: "Для тих, хто не може її знайти, вона біля скелі".

.

.

.

.

.

Ось вона:


Хто дозволив цій крихітній дитині дертися по гігантських скелях, щоб позувати для фото на самоті!?


Чи вдалося вам знайти її?

Поділіться цією фотографією зі своїми друзями!

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...