На цій карколомній оптичній ілюзії заховані 9 облич, але чи зможете знайти їх всі?

Подивіться на цю оптичну ілюзію у вигляді незвичайної картини, що приховує 9 облич. Якщо у вас вистачить терпіння, зверніть увагу на те, скільки часу вам знадобиться, щоб з усім розібратися і знайти всі 9 фізіономій, передають Патріоти України.

Оптичні ілюзії — це цікаві зображення, які часто просто приголомшують своїм цікавим змістом. Намагаючись зрозуміти їх у групі друзів, ви можете помітити, що бачите те, чого не бачать вони, і навпаки, але це нормально.

Це зображення особливо оманливе, і ви можете повернутися до нього через кілька днів або навіть тижнів. Національний інститут екологічних наук розмістив цю ілюзію на своєму американському веб-сайті Kids Environment Kids Health, після чого дане зображення стало вірусним в Інтернеті.

"Ви бачите на цій фотографії одну людину... або декількох людей?",- підписали вони свою картинку. "Перша людина — це старий з бородою прямо посередині фотографії, друга — обличчя жінки над колоною праворуч, а третя — старий у капелюсі всередині великої картинки з бородатим старим обличчям", — розповів один із коментаторів.

"Жінка всередині бородатого старого обличчя, дитина, яку жінка тримає на руках, обличчя прямо над лівою колоною з птахом на стовпі, що утворює лоб і ніс, обличчя прямо над #5, ніс і лоб-контур грудей птиці", — додав він.

"Обличчя прямо під хвостом птаха зліва і профіль прямо під хвостом птаха зліва", — стали останніми двома особами — які помітив коментатор. «Я знайшов 5 людей (і одну собаку)», — сказав інший коментатор. "Собака вважається? Ха-Ха», — прокоментував третій.

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...