На цій картинці присутній не тільки цар звірів, але і маленький гризун - де він?

Ця робота належить художнику Рене Мілоту. Цей відомий канадський майстер отримав популярність завдяки незвичайним ілюстраціям і реалістичним картинам. Більшість зображень виглядають цікавими, але за звичною роботою ховається щось більше, передають Патріоти України.

Рене — майстер подвійних ілюстрацій. При першому погляді на його картини кидається в очі який-небудь предмет. Але надалі виявляється, що за звичним фасадом ховається щось більше. Для цього достатньо лише добре придивитися.

На цій картині під назвою «Лев-Миша» присутній не тільки цар звірів, але і маленький гризун. Художник сховав його в основному зображенні. Хоча він стверджує, що тут зашифрована миша, але більшість людей вважають, що вона більше схожа на білку.

Вам вирішувати, хто це — миша або білка — але для початку потрібно знайти захованого звіра! Насправді це досить просто, якщо ви зможете дистанціюватися від звичних уявлень про картини!

.

.

.

.

.

.

.

.

Якщо ви не змогли зрозуміти, де ж ховається гризун, то ось вам правильна відповідь. Потрібно лише перевернути зображення, щоб все встало на свої місця!

.

.

.

.

.


.

.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...