На цьому дереві сидить сова, але багато людей вважає що знайти її неможливо, а ви зможете?

Не тільки хамелеони вміють майстерно зливатися з навколишнім середовищем. Цей знімок побачили тисячі людей, але тільки кілька людей змогли побачити на ньому сову, передають Патріоти України.

Британський фотограф Пол Біч більшу частину часу проводить в оточенні дикої природи. Він шукає цікаві кадри й ділиться ними зі своїми читачами.

Одна з таких фотографій була опублікована без будь-яких підписів. Люди подивилися на дерево і не відразу зрозуміли, що це загадка. Практично всі користувачі мигцем глянули на фото і закрили його, не знайшовши на ньому нічого цікавого.

Але знайшлися і такі, хто ретельно вивчив знімок і знайшов на ньому птицю. Пол підтвердив, що на фото сова і цей кадр він зробив на задньому дворі свого будинку! Такі маленькі й красиві сови вміло зливаються з корою дерев і це допомагає їм вижити.

Тому люди рідко помічають цих пернатих мандрівниць на вулицях міста. Невелика сова може годинами сидіти без руху і людина пройде повз, навіть не помітивши її на тлі дерева.

Завдання полягає в тому, щоб спробувати знайти сову на зображенні.

.

.

.

.

.

Якщо ви все ще не знайшли птаха? Внизу буде підказка.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...