На цьому фото затаївся леопард, але тільки одиниці зможуть виявити звіра - перевірте себе!

Індійський фотограф Судхір Шиварам зробив кадр, який змусив сперечатися його друзів. Адже на знімку є леопард, але без підказки змогли його виявити небагато людей, передають Патріоти України.

Фотограф Судхір Шиварам у себе на батьківщині в Індії зробив фото леопарда. Коли він показав фотографію своїм друзям, ті були спантеличені. Тільки кілька людей після довгих пошуків змогли виявити звіра. Більшість просто здалися, але знайшлися навіть ті, хто заявив, що хижака на фото взагалі немає. Однак Судхір не жартував — леопард дійсно є на фото. Потрапите ви в категорію тих обраних, хто зміг його побачити?

.

.

.

.

.

.

.


Фотограф стверджує, що робити фото дикої природи не так вже небезпечно, якщо триматися від тварин на відстані. За його словами, якщо не тривожити їх, вони не будуть турбувати вас. Кадр з цієї статті Судхір зробив в кам'янистій місцевості у своїй рідній Індії — ця локація часто приваблює хижаків, адже на ній вони непомітні й можуть відчувати себе розслаблено.

.

.

.

.

.

Сподіваємося, ви вже відшукали леопарда. Якщо ні, шукайте розгадку нижче. Ось цей красень:



Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...