На всі випадки життя: 3 нестандартних способи використання солі у побуті, про які ви не знали

Практично завжди під час готування страв ми додаємо до них сіль. Виявляється, що вона корисна для подолання побутових проблем. Пропонуємо 3 нестандартних способи використання солі у побуті, передають Патріоти України.

Безпечне смаження їжі — реальність

Якщо ви не хочете отримати опіків від бризків олії під час смаження страв, у сковорідку з олією насипте маленьку дрібку солі. Це й допоможе уникнути опіків, забруднення одягу та кухонної плити.

Засіб для чищення каструль

Чудово почистити обгорілу каструлю допоможе сіль. Вам потрібно насипати її у ємність, додати води та залишити на 10 хвилин. Через зазначений час ставимо каструлю на плиту і доводимо суміш до кипіння. Бруд легко відстане від посудини.

Розбите яйце

Інколи стається, що ми розбиваємо сире яйце на столі чи підлозі. Його тяжко зібрати через рідкий білок. Сіль вам допоможе це зробити набагато легше. Посипте нею тягучий білок. Завдяки такій маніпуляції ви з легкістю зможете зібрати його за допомогою губки чи ганчірки.

Секрет досвідчених господинь! Для чого додають вершкове масло у фарш для котлет

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:09

Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання, передають Патріоти України. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне...

Напій не розкриється належним чином: Яку помилку роблять більшість людей коли заварюють чай

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:40

ЧЧай може збадьорити або заспокоїти людини. Однак, смак напою іноді не розкривається через помилки під час приготування. Отже, треба з'чцам, скільки часу потрібно заварювати та як вибрати якісний чай. . При написанні матеріалу використовувались такі...