На випадок, якщо немає можливості зарядити телефон - корисні поради, як зберегти заряд батареї

Війна в Україні навчила кожного українця думати наперед, а також значно економити, особливо електроенергію, яку так сильно хочуть "відібрати" російські окупанти, передають Патріоти України.

Напевно вже багато хто закупився різними павербанками та зарядними станціями, щоб завжди залишатися на зв’язку. Однак випадки можуть бути різними і знати прості способи, як зарядити смартфон без електроенергії або як зберегти заряд на довше.

Портал tochka.net розповів про 5 найпростіших способів, як збільшити час роботи телефону. Вимкнувши деякі функції, можна заощадити заряд.

Як продовжити заряд телефону

  • Увімкніть режим енергоощадження. Ця функція автоматично скоротить роботу всіх програм, які споживають заряд.
  • Зменште яскравість екрана телефону, адже він є дуже енерговитратним. Також можна зменшити рівень гучності відтворення музики або дзвінка.
  • Вимкніть функцію автоматичного розташування, анімацію та графіку. Різні картинки, що спливають, і "живі" заставки розряджають гаджет швидше.
  • Використовуйте сигнал дзвінка замість вібрації.
  • Вимкніть програми, які працюють у фоновому режимі. Ви не користуєтеся ними, а заряд батареї вони використовують.

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...