Маринований оселедець це дуже смачна бюджетна закуска, яка чудово доповнить щоденний та святковий стіл. Зазвичай маринують рибу з овочами: морквою чи цибулею, а також обов‘язково готують маринад, передають Патріоти України.
Фудблогерка Оксана Крецул (oksana_kretsul) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом домашнього маринованого оселедця з цибулею.Інгредієнти:
1. Рибу промити, відрізати голову та хвіст, вийняти нутрощі. Знову промити
2. Зробити надріз вздовж хребта та зняти плівку. Промити під проточною водою.
3. Розділити руками дві частини філе та вийняти кістки.
4. Філе порізати одинавоими шматками.
5. Цибулю порізати пікільцями.
6. Воду змішати з сіллю, перцем, цукром та лавровим листям. Довести до кипінння, після – повністю охолодити.
7. Холодний маринад змішати з оцтом та олією.
8. У контейнер викласти шарами оселедець та цибулю. Залити маринадом, накрити кришкою та залишити на ніч в холодильнику.
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...