Маринований оселедець це дуже смачна бюджетна закуска, яка чудово доповнить щоденний та святковий стіл. Зазвичай маринують рибу з овочами: морквою чи цибулею, а також обов‘язково готують маринад, передають Патріоти України.
Фудблогерка Оксана Крецул (oksana_kretsul) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом домашнього маринованого оселедця з цибулею.Інгредієнти:
1. Рибу промити, відрізати голову та хвіст, вийняти нутрощі. Знову промити
2. Зробити надріз вздовж хребта та зняти плівку. Промити під проточною водою.
3. Розділити руками дві частини філе та вийняти кістки.
4. Філе порізати одинавоими шматками.
5. Цибулю порізати пікільцями.
6. Воду змішати з сіллю, перцем, цукром та лавровим листям. Довести до кипінння, після – повністю охолодити.
7. Холодний маринад змішати з оцтом та олією.
8. У контейнер викласти шарами оселедець та цибулю. Залити маринадом, накрити кришкою та залишити на ніч в холодильнику.
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...
Багато людей переконані, що прізвище - це не просто набір літер у паспорті, а справжній енергетичний код, який може впливати на долю. Тому зміна прізвища нерідко сприймається як новий етап у житті, передають Патріоти України. Нумерологічний підхід. Кож...