
На святковий стіл всі завжди намагаються поставити солоний оселедець або копчену скумбрію. Тому ми вирішили поділитися з вами цим рецептом, зазначають Патріоти України.
Скумбрія готується майже, як копчена, але при цьому має більш цікавий смак і зовнішній вигляд. Таку скумбрію можна сміливо поставити на святковий стіл і гості будуть у захваті.
Необхідні продукти
Для маринаду
Починаємо приготування
Смачного!
Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...
Осінь - сезон смачних і ситних грибів. Дуже важливо при приготуванні - знати не тільки послідовність дій, а й як правильно смажити гриби, щоб вони не горіли і не перетворилися на кашу, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними по...