Набагато смачніша за рибу з магазину! Завдяки секретним інгредієнтам скумбрія готується майже, як копчена

На святковий стіл всі завжди намагаються поставити солоний оселедець або копчену скумбрію. Тому ми вирішили поділитися з вами цим рецептом, зазначають Патріоти України.

Скумбрія готується майже, як копчена, але при цьому має більш цікавий смак і зовнішній вигляд. Таку скумбрію можна сміливо поставити на святковий стіл і гості будуть у захваті.

Необхідні продукти

  • скумбрія — 2 рибини

Для маринаду

  • цибулиння — 1 жменя
  • чай — 2 ст. л
  • сіль — 3 ст. л
  • цукор — 1,5 ст. л
  • 3 запашних перців
  • чорний перець горошком
  • коріандр

Починаємо приготування

  1. У каструлю наливаємо воду (1 літр), додаємо сіль, цукор, чай, перець запашний і чорний перець горошком, а також коріандр. Все перемішуємо, доводимо до кипіння і проварюємо маринад 10-12 хвилин.
  2. Готовий маринад проціджуємо та остуджуємо.
  3. Рибку очищаємо від нутрощів і відрізаємо голову.
  4. На хвостику робимо надріз і вставляємо паличку. Підвішуємо скумбрію в баночку, щоб вона вийшла рівномірно промальованою.
  5. Потім вливаємо підготовлений маринад, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 3 доби. Через відведений час рибка готова, можна подавати до столу.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...

А ви це знали? Який вид вершкового масла найкорисніши

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:50

Деякі види продукту - це просто маргарин, який видають за вершкове масло недобросовісні виробники, передають Патріоти України. Вершкове масло – це саме той продукт, який ми вживаємо щодня. Ми намащуємо його на бутерброди, додаємо до різноманітних стра...