Набагато смачніша за рибу з магазину! Завдяки секретним інгредієнтам скумбрія готується майже, як копчена

На святковий стіл всі завжди намагаються поставити солоний оселедець або копчену скумбрію. Тому ми вирішили поділитися з вами цим рецептом, зазначають Патріоти України.

Скумбрія готується майже, як копчена, але при цьому має більш цікавий смак і зовнішній вигляд. Таку скумбрію можна сміливо поставити на святковий стіл і гості будуть у захваті.

Необхідні продукти

  • скумбрія — 2 рибини

Для маринаду

  • цибулиння — 1 жменя
  • чай — 2 ст. л
  • сіль — 3 ст. л
  • цукор — 1,5 ст. л
  • 3 запашних перців
  • чорний перець горошком
  • коріандр

Починаємо приготування

  1. У каструлю наливаємо воду (1 літр), додаємо сіль, цукор, чай, перець запашний і чорний перець горошком, а також коріандр. Все перемішуємо, доводимо до кипіння і проварюємо маринад 10-12 хвилин.
  2. Готовий маринад проціджуємо та остуджуємо.
  3. Рибку очищаємо від нутрощів і відрізаємо голову.
  4. На хвостику робимо надріз і вставляємо паличку. Підвішуємо скумбрію в баночку, щоб вона вийшла рівномірно промальованою.
  5. Потім вливаємо підготовлений маринад, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 3 доби. Через відведений час рибка готова, можна подавати до столу.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Це здивує! Хитрість кухарів, щоб їжа зберігалася в холодильнику втричі довше

п’ятниця, 9 травень 2025, 12:30

Як довше зберігати продукти продукти харчування в холодильнику, щоб потім їх не викидати? Як продовжити життя улюблених страв, передають Патріоти України. Ви, напевно, задавалися питанням, чому ваша їжа не зберігається так довго, як вам би хотілося, на...

Дачникам на замітку! Які рослини відлякують кліщів - ось що посадити на подвірʼї

п’ятниця, 9 травень 2025, 11:30

Весна — це пора оновлення та активного відпочинку на свіжому повітрі. Проте разом із цим зростає і ризик зустрічі з кліщами, які можуть переносити небезпечні хвороби, зокрема хворобу Лайма, передають Патріоти України. Щоб убезпечити себе та свою родину...