Надати борщу благородної кислинки: Що додати, щоб страва вийшла ідеальною

Традиційно туди додають кислий компонент - він зберігає яскравий колір буряка та надає страві характерної кислинки, без якої борщ не можна назвати класичним, передають Патріоти України.

Саме тому так важливо попрацювати над появою присмаку. Для цього можна використовувати не лише класичний і всім відомий оцет. На Pixelinform розповіли, що можна додати до борщу для характерного відтінку смаку.

Лимон або лайм

Замість оцту додаємо його до буряка під час тушкування. Кількість соку цитрусових визначаємо відповідно до своїх смакових уподобань.

Сумах

Ця спеція дуже корисна та смачна. Завдяки своєму смаку сумах позбавить вас необхідності вводити будь-які інші кислі компоненти. Разом з іншими прянощами додаємо його у страву.

Томатна паста

Це найкращий варіант для досягнення легкої кислинки. При цьому, навіть якщо ви використовуєте свіжі помідори, томатну пасту все одно радять додавати — вона надає особливого смаку та рубінового кольору. Перед додаванням її слід обсмажити, можна разом з овочами.

Народні прикмети на 20 січня. Зимовий м'ясоїд. Традиції та забобони

понеділок, 20 січень 2025, 7:05

Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...

Варто знати! Чи справді кефір та йогурт такі корисні для мікрофлори

понеділок, 20 січень 2025, 5:40

Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...