Традиційно туди додають кислий компонент - він зберігає яскравий колір буряка та надає страві характерної кислинки, без якої борщ не можна назвати класичним, передають Патріоти України.
Саме тому так важливо попрацювати над появою присмаку. Для цього можна використовувати не лише класичний і всім відомий оцет. На Pixelinform розповіли, що можна додати до борщу для характерного відтінку смаку.
Замість оцту додаємо його до буряка під час тушкування. Кількість соку цитрусових визначаємо відповідно до своїх смакових уподобань.
Ця спеція дуже корисна та смачна. Завдяки своєму смаку сумах позбавить вас необхідності вводити будь-які інші кислі компоненти. Разом з іншими прянощами додаємо його у страву.
Це найкращий варіант для досягнення легкої кислинки. При цьому, навіть якщо ви використовуєте свіжі помідори, томатну пасту все одно радять додавати — вона надає особливого смаку та рубінового кольору. Перед додаванням її слід обсмажити, можна разом з овочами.
Картопляне пюре - один із найпопулярніших гарнірів. Здавалося б, приготувати його легко: зварити картоплю, додати молоко та масло. Та на практиці воно часто виходить не таким ніжним і кремовим, як хотілося б. У чому ж секрет ідеального пюре, передають ...
Шукаєте бзвідмовний автомобіль і маєте в кишені бюджет до $10,000? Зазвичай погляд падає на “німців” чи “корейців”, та сьогодні радимо звернути увагу на “французів”. Сучасний Пежо бу – крутий дизайн, європейський комфорт та, що важливо, адекватна ціна ...