Надати борщу благородної кислинки: Що додати, щоб страва вийшла ідеальною

Традиційно туди додають кислий компонент - він зберігає яскравий колір буряка та надає страві характерної кислинки, без якої борщ не можна назвати класичним, передають Патріоти України.

Саме тому так важливо попрацювати над появою присмаку. Для цього можна використовувати не лише класичний і всім відомий оцет. На Pixelinform розповіли, що можна додати до борщу для характерного відтінку смаку.

Лимон або лайм

Замість оцту додаємо його до буряка під час тушкування. Кількість соку цитрусових визначаємо відповідно до своїх смакових уподобань.

Сумах

Ця спеція дуже корисна та смачна. Завдяки своєму смаку сумах позбавить вас необхідності вводити будь-які інші кислі компоненти. Разом з іншими прянощами додаємо його у страву.

Томатна паста

Це найкращий варіант для досягнення легкої кислинки. При цьому, навіть якщо ви використовуєте свіжі помідори, томатну пасту все одно радять додавати — вона надає особливого смаку та рубінового кольору. Перед додаванням її слід обсмажити, можна разом з овочами.

Це може здивувати! У якому віці люди найбільше страждають

середа, 3 вересень 2025, 6:10

Час від часу всі ми почуваємось не дуже щасливими, але чи є якась залежність рівня нещастя від віку людини? Нещодавній аналіз показав, що є, передають Патріоти України. Як пише видання Science Alert, дослідження, які проводилися по всьому світу протяго...

Вони руйнують роботу мозку і знижують інтелект! Виключіть ці продукти зі свого раціону

середа, 3 вересень 2025, 5:40

Правильне, збалансоване харчування - ключ до нормального функціонування організму, зокрема мозку - одного з найважливіших органів. Окрім корисних продуктів, як темний шоколад, броколі та авокадо, існують такі, що завдають мозку шкоди. Дізнайтесь, які п...