Надати борщу благородної кислинки: Що додати, щоб страва вийшла ідеальною

Традиційно туди додають кислий компонент - він зберігає яскравий колір буряка та надає страві характерної кислинки, без якої борщ не можна назвати класичним, передають Патріоти України.

Саме тому так важливо попрацювати над появою присмаку. Для цього можна використовувати не лише класичний і всім відомий оцет. На Pixelinform розповіли, що можна додати до борщу для характерного відтінку смаку.

Лимон або лайм

Замість оцту додаємо його до буряка під час тушкування. Кількість соку цитрусових визначаємо відповідно до своїх смакових уподобань.

Сумах

Ця спеція дуже корисна та смачна. Завдяки своєму смаку сумах позбавить вас необхідності вводити будь-які інші кислі компоненти. Разом з іншими прянощами додаємо його у страву.

Томатна паста

Це найкращий варіант для досягнення легкої кислинки. При цьому, навіть якщо ви використовуєте свіжі помідори, томатну пасту все одно радять додавати — вона надає особливого смаку та рубінового кольору. Перед додаванням її слід обсмажити, можна разом з овочами.

Який острів щастя оберете ви? Психологічний тест на самопізнання

понеділок, 20 травень 2024, 14:09

Відкрийте для себе свій рецепт щастя за допомогою нового психологічного тесту. Цей простий, але глибокий тест допоможе вам зрозуміти, що робить вас щасливими, а також визначити, які сфери вашого життя потребують покращення. Деталі. На картинці зображен...

Жінкам на замітку! Додайте ці продукти до свого раціону, щоб отримати волосся вашої мрії

понеділок, 20 травень 2024, 13:42

Сильні та пишні пасма - це мрія кожного, але ми всі знаємо, що досягти її нелегко. Це тому, що стійкий ріст волосся залежить від таких факторів, як вік, генетика та зміни навколишнього середовища. Дещо є поза нашим контролем, але є й те, на що ми можем...