Зовсім не обов'язково витрачати купу часу на приготування дієтичної їжі. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом смачного, легкого і корисного супу, який можна приготувати всього за півгодини. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти, повідомляють Патріоти України.
Отже, для приготування супу вам потрібні такі інгредієнти:
печериці сирі (400 г),
зелень (1 пучок),
овочевий бульйон (400 мл),
часник (2 зубчики),
вершки (500 мл),
цибуля ріпчаста (1 шт.),
сіль і перець (за смаком),
рослинна олія (для смаження).
Крок 1: Для початку потрібно приготувати овочевий бульйон. Для цього просто відваріть будь-які овочі на ваш смак до повної готовності. Варені овочі потім можна використовувати для будь-якого іншого страви. Також можна замінити овочевий бульйон курячим.
Крок 2: Цибулю потрібно почистити і нарізати на дрібні шматочки.
Крок 3: Печериці помити і нарізати на невеликі кубики.
Крок 4: Обсмажити гриби і цибулю на невеликій кількості рослинного масла приблизно 5-7 хвилин.
Крок 5: Перекласти гриби і цибулю в бульйон, довести до кипіння. Додати пропущений через прес часник.
Крок 6: Тепер потрібно додати дрібно нарізану зелень і влити в майбутній суп густі вершки. Посолити і поперчити за смаком.
Крок 7: Зняти каструлю з вогню і перемолоти все інгредієнти блендером до стану пюре. Подавати крем-суп можна відразу ж, додавши в нього трохи сухариків або нежирної сметани.
Картопля - улюблений гарнір мільйонів, але одна помилка на кухні перетворює її з поживної страви на справжню катастрофу. Експерти в галузі харчування попереджають: цей метод приготування не лише псує смак, а й знижує поживну цінність страви до мінімуму...
Християни східногообряду 7 липня за новим стилем вшановують преподобного Фому з Малеї та мучеників Перегріна, Євангела і Лукіана. За старим стилем сьогодні відзначали церковне свято Різдво Іоанна Предтечі та язичницьке Івана Купала. Свято Купала украї...