Надзвичайно ніжний грибний крем-суп всього за 30 хвилин

Для цього вам знадобляться найпростіші продукти і можна насолоджуватися легкою і корисною для організму стравою.

Зовсім не обов'язково витрачати купу часу на приготування дієтичної їжі. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом смачного, легкого і корисного супу, який можна приготувати всього за півгодини. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти, повідомляють Патріоти України.

Отже, для приготування супу вам потрібні такі інгредієнти:

печериці сирі (400 г),

зелень (1 пучок),

овочевий бульйон (400 мл),

часник (2 зубчики),

вершки (500 мл),

цибуля ріпчаста (1 шт.),

сіль і перець (за смаком),

рослинна олія (для смаження).


Крок 1: Для початку потрібно приготувати овочевий бульйон. Для цього просто відваріть будь-які овочі на ваш смак до повної готовності. Варені овочі потім можна використовувати для будь-якого іншого страви. Також можна замінити овочевий бульйон курячим.

Крок 2: Цибулю потрібно почистити і нарізати на дрібні шматочки.

Крок 3: Печериці помити і нарізати на невеликі кубики.

Крок 4: Обсмажити гриби і цибулю на невеликій кількості рослинного масла приблизно 5-7 хвилин.

Крок 5: Перекласти гриби і цибулю в бульйон, довести до кипіння. Додати пропущений через прес часник.

Крок 6: Тепер потрібно додати дрібно нарізану зелень і влити в майбутній суп густі вершки. Посолити і поперчити за смаком.

Крок 7: Зняти каструлю з вогню і перемолоти все інгредієнти блендером до стану пюре. Подавати крем-суп можна відразу ж, додавши в нього трохи сухариків або нежирної сметани.


Печемо солодкі млинці на сніданок: ТОП-3 прості та смачні рецепти на кожний день

вівторок, 19 січень 2021, 8:17

У кожної господині бувають такі моменти, коли хочеться приготувати особливий сніданок. Якщо ви вже спробували урізноманітнити своє меню сирниками з шоколадною начинкою, наступного разу рекомендуємо зробити солодкі млинці, передають Патріоти України. Мл...

Клопотенко поділився рецептом справжнього українського борщу: Покрокове приготування

понеділок, 18 січень 2021, 15:45

Відомий український кулінар Євген Клопотенко поділився рецептом справжнього українського борщу. Традиційну страву переможець шоу МастерШеф рекомендує готувати на свинячих ребрах. Але є секрет: м'ясо попередньо слід запекти в духовці, а для смаку можна ...