Зовсім не обов'язково витрачати купу часу на приготування дієтичної їжі. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом смачного, легкого і корисного супу, який можна приготувати всього за півгодини. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти, повідомляють Патріоти України.
Отже, для приготування супу вам потрібні такі інгредієнти:
печериці сирі (400 г),
зелень (1 пучок),
овочевий бульйон (400 мл),
часник (2 зубчики),
вершки (500 мл),
цибуля ріпчаста (1 шт.),
сіль і перець (за смаком),
рослинна олія (для смаження).
Крок 1: Для початку потрібно приготувати овочевий бульйон. Для цього просто відваріть будь-які овочі на ваш смак до повної готовності. Варені овочі потім можна використовувати для будь-якого іншого страви. Також можна замінити овочевий бульйон курячим.
Крок 2: Цибулю потрібно почистити і нарізати на дрібні шматочки.
Крок 3: Печериці помити і нарізати на невеликі кубики.
Крок 4: Обсмажити гриби і цибулю на невеликій кількості рослинного масла приблизно 5-7 хвилин.
Крок 5: Перекласти гриби і цибулю в бульйон, довести до кипіння. Додати пропущений через прес часник.
Крок 6: Тепер потрібно додати дрібно нарізану зелень і влити в майбутній суп густі вершки. Посолити і поперчити за смаком.
Крок 7: Зняти каструлю з вогню і перемолоти все інгредієнти блендером до стану пюре. Подавати крем-суп можна відразу ж, додавши в нього трохи сухариків або нежирної сметани.
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...