Зовсім не обов'язково витрачати купу часу на приготування дієтичної їжі. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом смачного, легкого і корисного супу, який можна приготувати всього за півгодини. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти, повідомляють Патріоти України.
Отже, для приготування супу вам потрібні такі інгредієнти:
печериці сирі (400 г),
зелень (1 пучок),
овочевий бульйон (400 мл),
часник (2 зубчики),
вершки (500 мл),
цибуля ріпчаста (1 шт.),
сіль і перець (за смаком),
рослинна олія (для смаження).
Крок 1: Для початку потрібно приготувати овочевий бульйон. Для цього просто відваріть будь-які овочі на ваш смак до повної готовності. Варені овочі потім можна використовувати для будь-якого іншого страви. Також можна замінити овочевий бульйон курячим.
Крок 2: Цибулю потрібно почистити і нарізати на дрібні шматочки.
Крок 3: Печериці помити і нарізати на невеликі кубики.
Крок 4: Обсмажити гриби і цибулю на невеликій кількості рослинного масла приблизно 5-7 хвилин.
Крок 5: Перекласти гриби і цибулю в бульйон, довести до кипіння. Додати пропущений через прес часник.
Крок 6: Тепер потрібно додати дрібно нарізану зелень і влити в майбутній суп густі вершки. Посолити і поперчити за смаком.
Крок 7: Зняти каструлю з вогню і перемолоти все інгредієнти блендером до стану пюре. Подавати крем-суп можна відразу ж, додавши в нього трохи сухариків або нежирної сметани.
У кожної господині бувають такі моменти, коли хочеться приготувати особливий сніданок. Якщо ви вже спробували урізноманітнити своє меню сирниками з шоколадною начинкою, наступного разу рекомендуємо зробити солодкі млинці, передають Патріоти України. Мл...
Відомий український кулінар Євген Клопотенко поділився рецептом справжнього українського борщу. Традиційну страву переможець шоу МастерШеф рекомендує готувати на свинячих ребрах. Але є секрет: м'ясо попередньо слід запекти в духовці, а для смаку можна ...