Приготуйте на вечерю смачні та соковиті рублені котлети, які можна подавати з будь-яким гарніром. Така страва сподобається усій вашій родині, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте куряче філе маленькими шматочками. Покладіть у миску й додайте сіль, перець, паприку, сушений часник, борошно та майонез. Ретельно перемішайте й поставте на хвилин 10-15, щоб настоялося.
Після цього розігрійте сковорідку, влийте олію й ложкою викладайте філе. Смажте на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки. Страва готова. Викладіть красиво й подавайте з гарніром або як окрему самостійну страву. Смачного!
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...