
Кулінарний блогер Сем Вей запропонував рецепт смажених у фритюрі картопляних кульок, вкритих беконом і сиром, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- картопля
- 7 шт.
- бекон
- 200 г
- тим'ян
- 1 пучок
- часник
- 4 зубчики
- сир пармезан
- 100 г
- борошно
- 2 ст. л.
- сіль
- чорний мелений перець
- олія
Приготування
- Помийте та висушіть картоплю, викладіть на деко і проткніть кожну картоплину ножем у кількох місцях.
- Ще одне деко застеліть пергаментом, викладіть на нього полоски бекону.
- Картоплю та бекон поставте запікатися 25 хвилин до розігрітої на 200°С духовки.
- Дістаньте картоплю, почистьте її від шкірки та натріть на крупній тертці.
- Бекон дрібно поріжте ножем.
- Відділіть листя тим'яну від стебел і дрібно поріжте.
- Очистьте часник, натріть на дрібну тертку.
- Змішайте, картоплю, 2/3 бекону, часник, тим'ян, сіль, перець, борошно.
- Сформуйте картопляні кульки та обсмажте їх у великій кількості олії до золотистого кольору. За допомогою паперових рушників приберіть зайвий жир.
- Присипте кульки сіллю, тертим пармезаном і залишком бекону.
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...