
Кулінарний блогер Сем Вей запропонував рецепт смажених у фритюрі картопляних кульок, вкритих беконом і сиром, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- картопля
- 7 шт.
- бекон
- 200 г
- тим'ян
- 1 пучок
- часник
- 4 зубчики
- сир пармезан
- 100 г
- борошно
- 2 ст. л.
- сіль
- чорний мелений перець
- олія
Приготування
- Помийте та висушіть картоплю, викладіть на деко і проткніть кожну картоплину ножем у кількох місцях.
- Ще одне деко застеліть пергаментом, викладіть на нього полоски бекону.
- Картоплю та бекон поставте запікатися 25 хвилин до розігрітої на 200°С духовки.
- Дістаньте картоплю, почистьте її від шкірки та натріть на крупній тертці.
- Бекон дрібно поріжте ножем.
- Відділіть листя тим'яну від стебел і дрібно поріжте.
- Очистьте часник, натріть на дрібну тертку.
- Змішайте, картоплю, 2/3 бекону, часник, тим'ян, сіль, перець, борошно.
- Сформуйте картопляні кульки та обсмажте їх у великій кількості олії до золотистого кольору. За допомогою паперових рушників приберіть зайвий жир.
- Присипте кульки сіллю, тертим пармезаном і залишком бекону.
Популярність чайного гриба зростає, адже сьогодні чимало людей шукають здорові альтернативи газованим напоям. Хоча комбуча існує вже понад 2000 років, цей напій став справжнім трендом останнім часом, завдяки чому знайти його можна майже у кожному супер...
Усім нам відоме розчарування, коли ми намагаємося видалити залишки наклейок з банок, які ми хочемо використати повторно, або зі свічки, яку ми щойно купили. Майже неможливо зробити це чисто і без липких слідів. Але існує метод, за допомогою якого можна...