Найбільш дорогі з криптовалют у 2023 році

Мета кожного інвестора, незалежно від досвіду, — вкласти власні кошти в найбільш перспективні проєкти. Стосується це і світу криптовалют: більшість гравців вибирає варіант, який буде найперспективнішим. Хоча нинішня ціна біткоїна найвища, є й маса інших криптовалютних проєктів із більшими перспективами.

Якщо є бажання займатися торгівлею на криптовалютній біржі, то наша інформація буде корисною. Найкращі експерти діляться своїми прогнозами на 2023 рік.

Від чого залежить вартість певної криптовалюти?

Щоб прийняти рішення про інвестування в певний проєкт, необхідно дізнатися, яким чином формується ціна окремого виду крипти. Головні фактори, що впливають на вартість, — це:

  • хороша ліквідність;
  • потенціал у майбутньому;
  • можливість практичного застосування (чи може певний актив використовуватися для оплати товарів чи послуг в інтернет-магазинах та маркетплейсах);
  • екосистема криптовалюти;
  • реклама для просування проєкту на ринку;
  • інвестування в криптовалюту з боку відомих особистостей.

Кожен інвестор мріє, щоб криптовалюта, в яку вкладено кошти, злетіла в ціні так само швидко та відчутно, як ефір чи біткоїн. Але варто пам’ятати, що зараз існує понад 7 тисяч криптовалют, а біткоїн не мав конкурентів.

У той же час відомі й сучасні приклади, коли певна криптовалюта швидко зростала в ціні. Наприклад, шибу іну подорожчала за короткий проміжок часу. Або догкоїн, який суттєво додав у вартості після згадування Ілоном Маском у своєму твіттері.

Тобто згадування відомою особистістю певної криптовалюти може призвести до суттєвого здорожчання. Крім того, це відмінний шанс зірці спорту чи шоу-бізнесу черговий раз нагадати про себе.

Які ж криптовалюти будуть найдорожчими в нинішньому році?

Хоча біткоїн зараз займає перше місце, траплялися періоди, коли перша криптовалюта була зміщена зі своєї позиції. Звісно, ситуація доволі швидко виправлялася, і його нинішня вартість перевищує 30000 доларів.

Біткоїн підтверджує свою надійність протягом багатьох років. Незважаючи на появу тисяч криптовалют, саме цей варіант цифрових коштів вважається найбільш популярним. Частка біткоїна в загальному обсязі крипти перевищує 40%.

Успіх першої криптовалюти призвів до виникнення інших проектів. Віталій Бутерін створив ефіріум, який також дуже популярний зараз. Криптовалюта з радістю приймається до оплати в багатьох інтернет-магазинах.

Ефіріум — криптовалюта, яку не можна обходити стороною. По-перше, її частка в загальній капіталізації ринку складає близько 20% (а це понад 400 млн доларів). По-друге, нинішній курс складає понад 2 тис. доларів, і це ще далеко не межа.

Заслуговує на увагу й внутрішня криптовалюта BNB: вартість однієї монети коливається на рівні 300 доларів. Крім того, не можна не згадати XMR із курсом 161 долар та QNT, який коштує 133 долари.

Інвестиції в цифрові кошти — прекрасна можливість примножити заощадження. Звісно, необхідно зберігати відповідальність, аналізувати ринок, вивчати перспективи певного проєкту. Біржа Binance — перевірений варіант, де можна торгувати криптовалютами.


Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...