Найбільш ефективний спосіб очистити унітаз від вапняного нальоту без "хімії" - просто киньте в нього прострочений аспірин (відео)

Чищення унітазу - один з найнеприємніших моментів у прибиранні житла. Позбутися іржі на унітазі та бачку допоможе підігрітий оцет. А з вапняним нальотом впораються пігулки шипучого аспірину, передають Патріоти України.

Експерти з прибирання радять не викидати прострочений на кілька місяців аспірин. Для того щоб очистити унітаз від нальоту та старого бруду, потрібно кинути 2−3 таблетки шипучого аспірину в унітаз на 20 хвилин. Після цього змити все водою й очистити з боків чистим йоржиком. При сильних забрудненнях можна залишити пігулки на ніч.

Препарат також здатний видалити серйозні засмічення у раковині та у ванні. Для цього потрібно засипати у зливний отвір 5 пігулок (попередньо подрібнених). Потім додати пару столових ложок оцту. Через 15 хвилин все змити проточною водою.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...