Найбільш ефективний засіб проти пожовтіння листя: Дайте його огіркам у серпні - і вони знову стануть зеленими

У спекотні дні серпні городники переймаються швидким жовтінням листя на огірках, що призводить і до всихання зав'язі, передають Патріоти України.

Однак автор популярного каналу «Поради біолога» знайшов вихід — він виготовив потужне підживлення для зневоднених рослин на основі насіння льону і кураги.

Дві жмені насіння і два-три сушених абрикосів слід залити 2 літрами води і настояти протягом ночі. Отриману суміш добре перебити в блендері, процідити і додати ще 1 літр води.

Отриманий розчин рекомендується розчинити у воді з розрахунку 2 склянки на 5 літрів, а далі — обробляти огудину по листю.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...