Смачний рецепт торта з печива, з шоколадним кремом. Продукти для приготування підуть самі звичайні і тортик обійдеться вам у копійки, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
печиво – 600 г;
молоко – 800 мл;
какао – 3 ст.л;
цукор – 1 стакан;
вершкове масло – 100 г;
манна крупа – 6 ст.л.
Процес приготування торта без випічки
Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо.
Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо.
Розм’якшене вершкове масло збиваємо і частинами додаємо крем, збиваємо до однорідності.
Форму застеляємо плівкою і викладаємо товстий шар крему, розрівнюємо.
Викладаємо шар печива, потім крем, печиво. Чергуючи шари крему і печива, формуємо весь торт.
Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 4 – 6 годин.
Порада: в крем можна додати різні наповнювачі або просто посипати ними крем перед тим, як викладати шар печива. В якості наповнювача можна взяти шматочки кураги, мак, кунжут. Також можна і прикрасити торт тертим шоколадом або зварити глазур.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...