Найкраще смакує з борщем! Сало у незвичайному маринаді - такого не знайдете навіть у ресторанах

Сало - делікатес, який у принципі самодостатній. Також воно чудово поєднується з цибулею та часником. Кулінар Елла Іванова пропонує замаринувати його у незвичайному буряково-медовому маринаді. Готується все так просто, що ви здивуєтеся, передають Патріоти України.

Не бійтеся експериментувати із продуктами на кухні. Відкривати нові смаки завжди цікаво та цікаво. Подавайте делікатес до борщу зі свіжим чорним хлібом. Неодмінно цікавтеся думкою своїх близьких. Це допоможе вам удосконалювати смаки страв, які ви для них готуєте.

Сало у незвичайному маринаді

  • М'яке несолоне сало — 500 г
  • 1 чайна ложка меду
  • 2 відварені буряки
  • 3−4 зубки часнику
  • Перець горошком
  • Приблизно 1 столова ложка солі
  • Можна додати копчену паприку чи перчик чилі.

Відварити буряк і натерти на тертці. Додати прянощі, мед та часник. Натерти сало цією сумішшю. Витримуємо сало добу за кімнатної температури. Потім поміщаємо в холодильник.

І смачного вам та вашим близьким!

Зверніть увагу! Як вибрати соковиті та солодкі мандарини

п’ятниця, 26 грудень 2025, 7:45

Щоб вибрати солодкий мандарин, потрібно звернути увагу на кілька чинників, а саме - колір, а також вагу фрукта і товщину шкірки. Важливо - уникати зелених плям біля "хвостика", м'яких або зморщених фруктів, а також легких мандаринів, які, швидше за все...

Вчені назвали тривожний сигнал хвороби Альцгеймера - він з’являється вночі

п’ятниця, 26 грудень 2025, 7:15

Вчені виявили нову можливу ранню ознаку хвороби Альцгеймера, пов’язану зі сном. Дослідження, опубліковане в журналі Alzheimer’s & Dementia, показало: затримка переходу до фази швидкого сну (REM) може бути пов’язана з біомаркерами цього нейродегенератив...