Найкращий десерт для святкового столу! Сирник "Баунті" - дійсно райська насолода!

Тісто та сирна начинка

80 г вершкового масла перетерти з 200 г просіяного борошна, додати 2 столові ложки какао, 10 г порошку до печива, 100 г цукру, яйце. Замісити м’яке тісто, рівномірно розподілити його на бритванку розміром 27х18 см.

У глибоку ємність викласти 1 кг сиру, 4 яйця, 300 г цукру, 2 столові ложки крохмалю, 1 пакетик ванільного цукру. Ретельно збити блендером до однорідної маси. Викласти на тісто сирну начинку, пекти в нагрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.

Для кокосового крему

Нагріти 400 г молока до кипіння, додати 150 г цукру та 300 г кокосової стружки. Варити на маленькому вогні, помішуючи, до загустіння. Охолодити, збити з 200 г м’якого вершкового масла.

Для шоколадної помадки

Розтопити на водяній бані 100 г шоколаду з 3 столовими ложками сметани та 1 столовою ложкою коньяку. На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху полити помадкою. Смачного!

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...