
80 г вершкового масла перетерти з 200 г просіяного борошна, додати 2 столові ложки какао, 10 г порошку до печива, 100 г цукру, яйце. Замісити м’яке тісто, рівномірно розподілити його на бритванку розміром 27х18 см.
У глибоку ємність викласти 1 кг сиру, 4 яйця, 300 г цукру, 2 столові ложки крохмалю, 1 пакетик ванільного цукру. Ретельно збити блендером до однорідної маси. Викласти на тісто сирну начинку, пекти в нагрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Нагріти 400 г молока до кипіння, додати 150 г цукру та 300 г кокосової стружки. Варити на маленькому вогні, помішуючи, до загустіння. Охолодити, збити з 200 г м’якого вершкового масла.
Розтопити на водяній бані 100 г шоколаду з 3 столовими ложками сметани та 1 столовою ложкою коньяку. На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху полити помадкою. Смачного!
Банани досить важко зберігати свіжими. Невдовзі ви можете помітити, що вони стають коричневими та розм’якшуються, а це означає, що їх можна використовувати лише для чогось на кшталт домашнього бананового хліба, передають Патріоти України. Але, як вияви...
Зі зниженням температури на вулиці ми все частіше замислюємося над тим, як зменшити рахунки за опалення. Перший крок - вимикати радіатори на ніч. І хоча загалом рекомендується нижча температура в спальні, охолодження всієї квартири не обов’язково корис...