80 г вершкового масла перетерти з 200 г просіяного борошна, додати 2 столові ложки какао, 10 г порошку до печива, 100 г цукру, яйце. Замісити м’яке тісто, рівномірно розподілити його на бритванку розміром 27х18 см.
У глибоку ємність викласти 1 кг сиру, 4 яйця, 300 г цукру, 2 столові ложки крохмалю, 1 пакетик ванільного цукру. Ретельно збити блендером до однорідної маси. Викласти на тісто сирну начинку, пекти в нагрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Нагріти 400 г молока до кипіння, додати 150 г цукру та 300 г кокосової стружки. Варити на маленькому вогні, помішуючи, до загустіння. Охолодити, збити з 200 г м’якого вершкового масла.
Розтопити на водяній бані 100 г шоколаду з 3 столовими ложками сметани та 1 столовою ложкою коньяку. На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху полити помадкою. Смачного!
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...
Психологи кажуть, що далеко не завжди люди перебувають саме в тих стосунках, у яких їм хотілося б бути. Зрозуміло, що всі бажають "любові та щастя", але як досягти цього? УНІАН пропонує психологічний тест на характер за картинками, щоб зрозуміти, що ва...