Здоров'я кісток - важлива складова нашого загального самопочуття, особливо з віком. Фахівці радять звернути увагу на харчування, яке підтримує кісткову тканину, а одним із найкорисніших продуктів для цього є курага - сушені абрикоси, передають Патріоти України.
Курага багата на кальцій, магній, калій і вітамін К, які сприяють зміцненню кісток і профілактиці остеопорозу. Крім того, в ній містяться антиоксиданти та клітковина, що покращують загальне здоров'я.
Регулярне вживання кураги допомагає зберегти кістки міцними, покращує їхню щільність і підтримує нормальний обмін речовин у кістковій тканині.
Експерти радять додавати курагу в сніданки, салати або просто перекушувати нею між основними прийомами їжі, щоб отримати максимум користі для здоров’я.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...