Наймодніші штани весни 2022: Можливо, ця річ вже є у вашому гардеробі

Щоб бути модною та стильною, не обов'язково міняти весь гардероб. Навесні 2022 року досить придбати лише одну модель штанів, які дозволяють створювати масу стильних та актуальних образів, зазначають Патріоти України.

Шкіряні штани прямого крою візуально подовжують ноги і стануть відмінним доповненням до будь-якого стилю та образу. Чудово виглядають такі моделі з короткими куртками та довгими пальтами. Весняний плащ, трендовий бомбер або затишний кардиган теж можна носити зі штанами зі шкіри.

Заміною класичного прямого крою може бути кілька варіантів моделей шкіряних штанів. Широкі кюлоти, вузькі вкорочені чи, навпаки, подовжений кліш від коліна чи стегна. Будь-яка жінка може у всьому цьому розмаїтті вибрати саме свою модель, яка підкреслить особливості фігури та приховає недоліки.

Взуття до штанів зі шкіри підбирайте залежно від вибраної моделі. Це можуть бути черевики на шнурівці, високі чоботи, зручні кросівки або туфлі на високих підборах. Головне, щоб вам подобався загальний вигляд убрання і було комфортно.


Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...