Найпростіший рецепт! Як приготувати курячі нагетси як у "Макдональдсі"

В наші дні фастфуд користується величезною популярністю. Люди із задоволенням відвідують кафе типу «Макдональдс», де можна смачно і швидко поїсти. Останнім часом справжнім лідером в таких закладах є апетитні нагетси. Однак тому, хто любить і вміє готувати не обов'язково виходити з дому для того, щоб спробувати це чудове блюдо. Знаючи рецепт, курячі нагетси як в «Макдональдсі» можна зробити на власній кухні, причому за дуже короткий час, зазначають Патріоти України.

Мрія гурмана

Страви з курки люблять не тільки ті, хто змушений дотримуватися дієти. Є багато людей, які віддають перевагу саме цей вид м'яса. Але не всі з них вміють його правильно готувати. Тим не менше у кожного є свій рецепт. Курячі нагетси як в «Макдональдсі», наприклад, зробити дуже просто, навіть не володіючи особливими навиками. Для початку потрібно просто підготувати необхідні продукти: 05 кілограма курячих грудок півтори склянки жирних вершків (20%), трохи паприки і солі, 3 склянки кукурудзяних пластівців, а також масло рослинне.

Робота полягає в послідовному виконанні певних операцій:

Спочатку грудки курячі необхідно нарізати невеликими акуратними шматочками.

Після цього їх потрібно скласти в глибоку миску, залити вершками і поставити на півгодини в холодильник. Таким чином, м'ясо промаринується.

Паприку і сіль змішати з пластівцями, а потім з допомогою блендера перетворити їх в однорідну сипку масу.

Підготовлені шматочки м'яса обваляти в отриманій паніровці і укласти на деко, змащене маслом.

Продукти запікати в духовці 15 хвилин.

Найпростіший рецепт: курячі нагетси як в «Макдональдсі»

Це дуже простий рецепт. Курячі нагетси як в «Макдональдсі» виходять дуже ніжні й ароматні. Їх можна подавати як гарячу страву з гарніром або як самостійну, дуже ефектну холодну закуску.

Секрет маринування

Раніше для панірування будь-якого м'яса використовували тільки сухарі. Під час смаження вони утворювали щільну кірочку, яка не дозволяла вологи вийти назовні. М'ясо виходило ніжним і соковитим. У наші дні цю проблему вирішувати набагато простіше. Існує багато різних варіантів попереднього маринування. Потрібно тільки вибрати відповідний для себе рецепт. Курячі нагетси як в "Макдональдсі" стануть такими ж повітряними. Наприклад, можна спробувати варіант, в якому беруть участь такі компоненти: 500 грам філе курки, сіль, 50 мл соєвого соусу, яйце, 3 зубчики часнику, сухарі панірувальні та олія рослинна. Процес приготування включає в себе кілька етапів:

М'ясо потрібно вимити, покласти в тарілку і залити соусом.

Додати подрібнений часник (краще його розчавити). Тепер продукту треба дати постояти 20 хвилин.

Порізати м'ясо курки на шматки невеликого розміру.

Підготувати дві миски. В одну з них насипати сухарі, а в іншій – збити яйце.

Кожен шматочок м'яса спочатку занурити в другу миску, а потім обваляти в сухарях. І обсмажити в киплячому маслі

Готові домашні нагетси скласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

Кульки з начинкою

Щоб приготувати курячі нагетси як в «Макдональдсі», рецепт можна трохи вдосконалити. Відомо, що неповторну родзинку деяких страв надає начинка. Цей прийом можна з успіхом використовувати і в даному випадку.

Найпростіший рецепт: курячі нагетси як в «Макдональдсі»

Знадобляться наступні інгредієнти: 700 грам курячого філе, яйце, сіль, 200 грам сиру і шинки, пакет картопляних чіпсів, мелений перець і каррі. Щоб зробити смачні курячі нагетси як в «Макдональдсі», рецепт треба дотримуватися, чітко виконуючи наступні дії:

Філе порізати невеликими шматочками і скласти в тарілку.

Туди ж висипати сіль карі, перець і добре все перемішати. Після цього накрити посуд кришкою і поставити в холодильник на пару годин.

Чіпси дрібно покришити в окрему ємність, а в іншій збити яйце.

Сир із шинкою нарізати кубиками.

У кожному шматку м'яса зробити глибокий надріз, а потім акуратно фарширувати його приготованою сумішшю.

Після цього їх потрібно по черзі вмочити спочатку в яйце, а потім у чіпси, і обсмажити в киплячому маслі.

Такі незвичайні нагетси виходять дуже смачні і ароматні. Особливий ефект дає поєднання різних сортів м'яса і ніжного вершкового смаку сиру.

Спрощений варіант

Деякі господині дивуються, як приготувати курячі нагетси як в "Макдональдсі" в домашніх умовах, адже для цього, мабуть, потрібні якісь особливі продукти і спеції. Насправді все набагато простіше. Зовсім не обов'язково строго слідувати стандартам. У такій справі завжди краще експериментувати. Для прикладу можна спробувати один з таких варіантів.

Найпростіший рецепт: курячі нагетси як в «Макдональдсі»

З продуктів будуть потрібні: куряча грудка, сіль сік лимона, борошно, перець, чайна ложка крохмалю та 12 грам питної соди. Готується страва не довго:

Спочатку м'ясо треба нарізати скибочками і скласти його в чисту миску.

Додати всі компоненти по рецептурі за винятком борошна і залишити на 15 хвилин.

Після цього кожен шматочок гарненько обваляти в борошні і смажити в олії з усіх боків.

Навіть досвідчений кулінар не відразу здогадається, що за м'ясо знаходиться всередині. Це викликає до самого страви ще більший інтерес. Воно може стати фірмовим частуванням і предметом гордості господині.

Нагетси з рубленого м'яса

Дивлячись на готовий продукт, важко відразу розібратися, як приготувати курячі нагетси як в «Макдональдсі». Фото апетитного страви не в змозі іноді пояснити всі можливі тонкощі процесу. Деякі секрети так і залишаються нерозгаданими. Наприклад, є цікавий варіант, в якому підготовка м'яса ведеться не зовсім звичайним способом.

Найпростіший рецепт: курячі нагетси як в «Макдональдсі»

Перед початком роботи, як правило, потрібно зібрати на столі всі необхідні інгредієнти: 1 грудка куряча, яйце, 150 грам панірувальних сухарів і 50 грам сиру (найкраще Пармезану). Технологія приготування:

В окремій ємності збити яйце.

На плоску тарілку висипати сухарі.

Добре вимите і просушену м'ясо порубати ножем.

З допомогою великої терки подрібнити сир.

З'єднати обидва продукту, а потім з отриманого фаршу скачати кульки.

Кожен шматочок спочатку вмочити в яйце, обваляти в сухарях, потім надати йому потрібну форму, а після цього обсмажити в олії на гарячій сковороді.

Необхідно не забувати використовувати серветку для того, щоб видалити з нагетсів зайвий жир. Таке м'ясо краще подавати з овочами або хорошим соусом.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...