Найпростіший рецепт здобних рогаликів c повидлом з дріжджового тіста - буде дуже смачно

Навіть чекати не треба, поки тісто зійде, зазначають Патріоти України.

В першу чергу для страви нам знадобиться:

масло 200гр.
2 яйця
3 склянки борошна.
половина склянки цукру.
сухих дріжджів, 10 грам.
варення, повидло, або ж який-небудь джем, вибираєте тільки ви самі.

Як це все приготувати?


Просіваємо в миску нашу муку, в миску з борошном кидаємо дріжджі і все це змішуємо. Далі нам знадобиться велика терка. Нам потрібно натерти масло на даній тертці, і розімнути все це пальцями до тієї міри, поки це все не перетвориться в дрібну крихту.

Далі потрібно збити яйця разом з цукром до пишності, після виливаємо це в тісто, і вимішуєм. Тісто потрібно залишити на 15 хвилин.

Розкачуємо трохи тіста в кружечок, змащуємо джемом, повидлом або варенням, як ми вже сказали це на ваш розсуд. Але краї потрібно залишити сухими, і так само це все порізати.

Останній крок. Нам потрібно скачати рогалики, і викласти їх на деко, яке заздалегідь посипали борошном

І все це випікаємо на 180 градусах, в районі від 15 до 20 хвилин.

Не беріть ці речі на кладовище! Заборони, які варто знати всім

неділя, 12 жовтень 2025, 6:12

З наближенням Дня всіх святих та Дня поминання померлих люди починають активно готувати могили. Але не всі знають, які предмети не варто приносити, щоб не накликати невдачу та негативну енергію, передають Патріоти України. Кароліна Возняк наголошує, що...

Дивіться уважно, що їсте на сніданок! Ці продукти можуть скоротити тривалість життя

неділя, 12 жовтень 2025, 5:40

Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...