Найпростіший спосіб зробити "вічну свічку" своїми руками - додаткові витрати не потрібні (відео)

В умовах аварійних відключень світла українці запасаються альтернативними джерелами освітлення. Однак навіть якщо ви придбаєте свічок про запас, вони досить швидко згоряють. Але є вихід: за допомогою підручних компонентів зробити свічку своїми руками, передають Патріоти України.

Користувач @dmitrover у TikTok показав, як, за його словами, зробити "вічну свічку". Тіктокер поділився оригінальним лайфхаком, завдяки якому свічка горітиме набагато довше, ніж зазвичай. Ключовий інгредієнт, який вам потрібен, олія.

Відео з незвичайним трюком, який продовжить час горіння свічки, вже набрав понад 100 тисяч переглядів. У коментарях дякують автору за те, що поділився таким нехитрим вивертом.

Як зробити свічку своїми руками:

  1. Обріжте свічку за розміром ємності, яку використовуватимете. Це може бути невелика банка чи навіть стопка.
  2. "Приклейте" обрізану свічку на дно банки, розтопивши віск. Для цього скористайтеся запальничкою, наприклад.
  3. Візьміть рослинну олію і налийте її майже до рівня гноту.
  4. Засвітіть свічку. Згодом віск утворює на поверхні таку собі кришку.

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...