Найшвидший і найпростіший спосіб позбутися тарганів раз і назавжди - потрібен один простий продукт

Прибирання з певними ефірними оліями може стати профілактикою проти тарганів у будинку. Але також їх можна позбутися за допомогою пастки, яку легко зробити своїми руками. Що важливо, вам не потрібно витрачати багато грошей, адже головний інгредієнт, напевно, стоїть у вашій шафі, передають Патріоти України.

Таргани можуть стати справжньою проблемою, тому дуже важливо діяти негайно. Про лайфхак із боротьби з цими комахами пише ресурс Express. Несподівано, але ефективно позбутися тарганів можна за допомогою елементарного засобу – харчової соди.

Впоратися з тарганами можна навіть без використання хімікатів. Є кілька ефективних домашніх засобів, які допоможуть позбавитися цих неприємних тварин, і багато з них не шкідливі для дітей або домашніх тварин.

Для тих, хто шукає найшвидші і найпростіші способи позбутися цих шкідників, професіонали пропонують використовувати харчову соду. Виявляється, харчова сода — один із найшвидших і найпростіших способів позбутися тарганів раз і назавжди. Крім того, цей засіб, ймовірно, вже є у вашій коморі.

Щоб зробити приманку для тарганів своїми руками, наріжте кубиками жменю цибулі та посипте харчовою содою. Потім помістіть цю закуску в неглибокий посуд там, де ви помітили активність тарганів. Коли таргани споживають харчову соду, вона створює гази у шлунках тарганів, змушуючи їх лопатися.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...