Смачне, універсальне і швидке блюдо, яке так люблять італійці, можна приготувати всього за кілька хвилин, головне знати секретний рецепт. Сьогодні мова піде про смачний рецепт пасти у вершковому соусі, передають Патріоти України.
Цим рецептом в Італії поділилися дуже давно, і тепер весь світ обожнює пасту. Будь-яка господиня знає, що макарони можна вибрати любі, головне приготувати з душею. Сьогодні розповімо вам смачний рецепт пасти з грибами у вершковому соусі і сиром пармезан.
Вам потрібно:
Пасту можна приготувати і з курячим філе, його варто відварити і додати вже до грибів.
Миємо й чистимо цибулю, нарізаємо дрібно. У сковороду додаємо пару крапель оливкової олії і відправляємо цибулю, обсмажуємо до золотистої скоринки.
Ставимо воду та відразу додаємо сіль, тоді вода швидше закипить, та відправляємо туди спагетті. Варити зазвичай спагетті 8-10 хвилин.
Миємо й чистимо гриби, нарізаємо і відправляємо до цибулі. Гриби в обсязі зменшуються в два рази, тому не переживайте, можна взяти і більше за вагою печериць.
Смажити гриби і цибулю приблизно 10-12 хвилин. В цей час вже повинні звариться спагетті.
У сковороду додаємо вершки і робимо мінімальний вогонь, помішувати обов'язково, поки соус не загусне.
Далі натираємо пармезан і відправляємо до грибів і вершків. Як тільки все готово, в сковороду відправляємо спагетті і все швидко перемішуємо.
Смачна паста з грибами у вершковому соусі готова.
20 травня за новим стилем (2 червня за старим) вшановують пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За юліанським календарем згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для цієї сп...
У вирі тривожних подій, коли кожен день може приносити нові виклики та невизначеність, відчуття постійного стресу стало, на жаль, знайомим багатьом українцям. Війна впливає на всі аспекти нашого життя, викликаючи емоційну напругу, страх і тривогу за ма...